Sirpaleista koottu- uskoa omiin vahvuuksiin


Paulig, Cupsolo


Kuinka voivatkaan sopivat sanat oikeassa järjestyksessä lohduttaa. Sunnuntaiaamun kahvini nautin näitä voimaannuttavia sanoja ja niiden rohkaisevaa sanomaa miettien. Uskon siihen, ettei mikään rikkoudu lopullisesti. Että palasistakin saa kokonaisen ja palojen liitokset voivat olla vahvempia kuin se entinen kokonainen. Jos ei ihan rikkoutumaton, mutta joustava.

Toiset tarvitsevat eheytymiseen apua, toiset tekevät sen ominvoimin. Lopputulos parhaimmillaan ehjä, vahva, kokonainen. Oman elämän tuulet ja tuiskut antavat uudenlaista perspektiiviä elämään. Kasvattavat ymmärrystä itseä ja toisia kohtaan. 

Monikaan meistä ei selviä ilman kolhuja. Suuria tai pieniä. Oman kokemukseni mukaan he, joita elämä on kohdellut silkkihansikkain, ovat niitä jotka ensimmäisenä tuomitsevat. He ovat niitä, jotka aina tietävät kuinka muiden tulisi elää. Kukaan joka on elämässään ojanpenkassa käynyt ja sieltä takaisin suoralle tieosuudelle selvinnyt ei tule kertomaan kuinka toisten on elettävä. Korkeintaan auttaa toista löytämään sen sileämmän tien kulkea.

Harvoin sirpaleista koottu heittää ensimmäistä kiveä, vaan ojentaa käden ja kulkee rinnalla. On heikolle tuki, suuntaa etsivälle majakka, kysyvälle kanssapohtija. On vahva.

Joskus sanomme harkiten ja hyvää tarkoittaen kauniita sanoja. Toisinaan taas sanomme tietämättämme ne oikeat sanat. Joskus taas luemme ne meitä koskettavat sanat. Yhtä kaikki. Sanat jotka auttavat, ovat oikeita. 
Tänä aamuna kahvikupin kylkee kirjoitetut sanat, niiden sisältämä rohkaiseva viesti on kaikki mitä juuri nyt tarvitsen.
                                                          
~~~~~~~~~~~~~~~

Epäröinnin kynnyksellä kysy,
kuinka paljon rohkeutta
uskallat tänään
jättää käyttämättä.

Tommy Tabermann


Rauhallista sunnuntaipäivää <3


Tommy Tabermannin lasituotteet Muurla
(kuvan lasi itse ostettu)

6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Mukavaa sunnuntaita myös sinulle, sirpaleiden säihkeen keskeltä. t. blogisi seuraaja

   Poista
  2. Kiitos Aulikki!
   Säihkettä sitä olla pitää, aina :)

   Poista
 2. Sanotaan, että jokaiselle annetaan niin paljon kuin jaksaa kantaa. Tämän väitteen mukaan sinä olet vahva. Iso halaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mamma N kauniista sanoistasi <3

   Poista

Mukavaa, että olet löytänyt blogiini. Kiitos jos vielä käytit aikaasi kommentointiin. Eläköön keskustelu!
Seuraamalla Oikeasti aikuista somessa, saat tiedon uusista postauksista ensimmäisten joukossa.

Facebook, Google +, Instagram, Pinterest @oikeastiaikuinen