After kampaaja

- hurli kurli!

Kävin kampaajalla ja sain kokeeksi vähän kutreja.
Kerroin Jaana kampaajalle, että aina kun menen kampaajalta kotiin, mulle sanotaan että tehtiinkö siellä jotain? Miehet! Aaargh - ainakin omani.
Jaana laittoi käkertimen kuumenenaan ja sanoi: "Nyt siihen tulee muutos" :D

Ihan hauskat. Voisin opetella itsekin tekemään tällaisia. Olen meinaan ihan peukalo kämmenellä hiusjuttujen kanssa. Kuinka ihmeessä kukaan osaa tehdä mitään hiuksilleen? Ja kuitenkin osaa. Toinen toistaan hienompia arki- ja juhlakampauksia. Taitavia olette.

Noh, jos kuitenkin opettelisin. Perästä kuuluu, jos jotain opin.

Niin ja tällä kertaa multa ei kysytty, tehtiinkö mitään :D

Okra, nyt on mun pärstää ja kikkaroita katseltu ihan riitämiin.Kuinkas sulle käy kun kampaajalta kotiudut? Kyselläänkö että mitä on tehty vai kiitellään ja ihastellaan? Kertokaa vaan, kyllä mä kestän ;)


Ihanaa juhannuksen odotusta. 

Pian juhlitaan keskikesää <36 kommenttia

 1. Tulen kotiin kampaajalta ja mies sanoo että kävitkö sinä muka kampaajalla.. Meillä huomaa ainoastaan Pepsi kampaajalla käyntini: hiuksia nuuskutellaan ja hartaasti :D - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi emäntä hyvä, niin sama kohtelu ;)
   Kissat on sosiaalisesti viisaita eläimiä. Ehdottomasti plussaa emännän hiuksien "ihastelu" nuuskimalla :D

   Poista
 2. Kivat kikkurat tuli. Kyllä sitä oppii väkertämään kiharoita, kun vaan on aikaa tarpeeksi. Mulla ei tahdo aamulla olla ja siksi kikkrat on kestona:) Meillä mies huikkaa heti, kun tulen ovesta kampaajalla käytyäni, että onpa hieno tukka. Tuskin edes on katsonutkaan:) On oppinut roolinsa hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos MM <3 Ihana sun mies! Kiva kun tolleensa tervehditään kampaajalta tulijaa <3

   Poista
 3. Ollaan miehen kanssa tultu siihen tulokseen, että miehillä ei kerta kaikkiaan ole oikeaa kommenttia siihen tilanteeseen, kun vaimo tulee kampaajalta. Yleensä menee aina pieleen :D

  Mulle on jäänyt mieleen kerta, kun itse lähdin kampaajan tuolista itku kurkussa, kun ensin oli värjätty mun vaaleat hiukset ihan korppikotkan värisiksi (piti olla tuhkanvaalea..) ja sitten värinpoistolla niistä tuli hehkuvan oranssit ja kun pääsin kotiin asti, mies hihkaisi "Wau! Hienoimmat hiukset mitä sulla on ikinä ollut!". Itkuhan siinä tuli ja hyvä ettei ukkelille turpiin :D.

  Sen jälkeen on kokeiltu mm. "No ne on varmaan hyvät, jos itse olet tyytyväinen".. Eli "Aijaa, Ei siis ole sun mielestä kivat??" ja myöskin "Näytät jotenkin erilaiselta..." :D

  No jokatapauksessa sun kiharat on ihanat. Oot onnekas kun on noin paljon tukkaa mihin niitä voi tehdä. Mulla ei ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Annukka, ihanasti sanoit hiuksistani <3 <3
   Miehellesi lämpimiä terveisiä kun hän yrittää ihan tosissaan ilahduttaa sinua kommenteillaan.
   Mutta kommentti voi osua väärään kohtaan ja mennä pieleen kaikista hyvistä tarkoituksista huolimatta. Koskaan kun ei tiedä millä mielellä nainen itse kampaajalta palaa :)
   Ei ole miehilläkään aina helppoa...

   Poista

Mukavaa, että olet löytänyt blogiini. Kiitos jos vielä käytit aikaasi kommentointiin. Eläköön keskustelu!
Seuraamalla Oikeasti aikuista somessa, saat tiedon uusista postauksista ensimmäisten joukossa.

Facebook, Google +, Instagram, Pinterest @oikeastiaikuinen