Ensimmäinen sivu365:stä

 

Vuosi on vaihtunut. Katseet ovat tulevassa. Siellähän me aioimme olla. Viettää aikaamme. Tehdä juttujamme. Täyttää toiveitamme. Tehdä suunnitelmistamme totta. Eikö vaan?

Vaikka hetki on tässä, ihan tässä kohdallamme, unohdamme usein sen ja katsomme kauemmaksi. Kaipaamme tulevaa, odotamme toisia vuodenaikoja, matkoja, lomia, uusia kokemuksia. Sitten kun...

Kulunut syksy muistutti minua kaiken katoavaisuudesta. Voi olla että tämä hetki tässä onkin se kaikkein tärkein. Se, jolloin kaikki on mahdollista. Tai ainakin ne asiat joihin pystymme tai joita haluamme tehdä, nähdä, kokea, tuntea. Tämäkin hetki on ollut jossain vaiheessa unelmissamme. Sitten kun. Sitähän me tässä elämme. Aikaa jota olemme odottaneet ja nähneet tärkeäksi. Tässä se on, onko muulla väliä?

Vuosien vaihtuminen saa minut tunteelliseksi, vähän haikeaksikin. Huomaatte varmaan. Jotain on taas pysyvästi takanapäin. Haaveita ja unelmia edessäpäin. Arkea ja juhlaa. Toiveiden täyttämää elämää. Kauniita ajatuksia, vilpittömiä aikeita.

Eikö ole hienoa saada aloittaa uudestaan alusta jotain muuta kuin mitä on ollut? Sitä vuoden vaihtuminen tarjoaa. Rippituolia, missä saa menneet unohtaa, painaa villasella. Antaa itselleen anteeksi ja olla armollinen. Katsoa uusin suunnitelmin tulevaan. Vähän kuin puhdistautua. Uudistua.

Uusi vuoteni oli pikku juhlava. Ei mitään suurta. Vähän skumppaa ja juhlatunnelmaa. Kynsissä perinteinen kombo kultaa, hopeaa ja valkoista. Keskiyö, vuoden vaihtuminen Senaatintorilla ilotulitusta ihailemassa. Senaatintorin vuodenvaihde juhlallisuuksia olen seurannut puoli vuosisataa. Ovat muuttuneet rennompaan ja iloisempaan suuntaan. Ilotulituksen siirtäminen Kauppatorilta Senaatintorille saa minulta kymppi plussan. Torin ympäristö, musiikki ja taivaalle kohoavat raketit - hieno yhdistelmä!

Voi että, kunpa osaisin oikeilla sanoilla kertoa kuinka iloinen olen, että teitä on jo noin monta liittynyt seuraajiksi <3 (Luulin, ettei mua kukaan enää muista.)
Outi R, Irmasstiina Ruusukummusta, anneaulikki, Marnu, satunNainen, Pepsi + Max, Eisile, Mamma N, HelmiNainen, Tiia K, ViliMarika, Tuija.
Kiitos että olette liittyneet joukkoon. Lämpimästi tervetuloa <3


Oikein ihanaa uutta vuotta kaikki te siellä.
Onnellisia hetkiä, tässä ja nyt.

2 kommenttia

 1. Hieno tuo ensimmäinen kuva! Hyvää blogivuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Itsekin tykkään siitä. Konkreettinen kuva vuoden vaihtumisesta :)

   Kiitos toivotuksesta. Oikein paljon sitä samaa teille kaikille.

   Poista

Mukavaa, että olet löytänyt blogiini. Kiitos jos vielä käytit aikaasi kommentointiin. Eläköön keskustelu!
Seuraamalla Oikeasti aikuista somessa, saat tiedon uusista postauksista ensimmäisten joukossa.

Facebook, Google +, Instagram, Pinterest @oikeastiaikuinen