Arkikuva 8/52



Vuoden ajan joka viikko yksi kuva ja tarina sen takana omasta tavallisesta arjestani.

                                                                                                         Postaus sisältää mainoslinkkejä





Ihka ensimmäinen ikinä boxi :)


Olen pitkään ollut epäluuloinen erilaisien tilattavien meikki- ja kasvojenhoitolaatikoiden sisältöjä kohtaan. Miettinyt, mitä niissä oikeasti myydään? Näytepurnukoita hyvällä katteella? Matkakokoa olevia tuotteita, joille ei sitten itselle löydy käyttöä? Miettinyt laatikoiden suosiota? Kaipaammeko tasaisin väliajoin joulun tuntua? Pakettia, jonka sisältöä ei etukäteen tiedä. Saamisen iloa, vaikka itsehän sen maksamme.

Ei voi tietää jos ei koskaan kokeile, näin se on. Oma boxi meni tilaukseen. Kiitos Pinkit korkokengät - blogin Maiju vinkistä. Satuin kuulolle kun Facebookin livelähetyksessä esittelit Meikkipäiden laatikon sisältöä. Käsissäsi tuotteet näyttivät ihan oikean kokoisilta ja kattavalta valikoimalta.

Toimitus oli joutuisaa. Kaksi päivää ja laatikko oli kotona. Tuli se saamisen ilo minullekin, kun availin pakettia. Olen ehtinyt jo tutustua tuotteisiin - etu, joka seuraa siitä että nämä arkikuvat tulevat viiveellä oikein viikkojen perässä ;D Tässä katsaus miten ne minun kanssa pelittävät suosikkijärjestyksessä.

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector - huulikiilto
Tämä on ihana! Kiva, sopivan heleä väri numero 10 ja mukavan napakka hiilto. Ei helpolla kulu huulista vaikka kuinka olisi tapana jynssätä huulia vastakkain. Kumma tapa, josta vaikea päästä eroon sanon vaan.

Beautyblender Original - meikkimuna
Näitä on minulla entuudestaan, mutta ei koskaan liikaa. Tätä ilman ei tule mistään mitään. Ei ainakaan tasaista meikkivoidepintaa kasvoihin.

Sofie la Girafe Baby oil
Oih, mikä suloinen tuoksu! Kevyt, hyvin juokseva öljy. Varo, tulee putkilosta ulos niin ettet huomaakaan jos et osaa pitää varaasi. Kertakaikkisen toimiva mm. kuiviin sormenpäihin, kynsinauhoihin ja kantapäihin. Vinkki: Hiukseni kuivuvat hitaasti. Kuivumista edistääkseni sipaisen öljyä hiuksien latvoihin ennen pesua. Yleensä hiusöljyä, mutta testasin että tämä pelittää myös. Öljy estää veden totaali-imeytymistä hiuksiin niin että kuivuminen tapahtuu nopeammin ja hiukset ovat pesun jälkeen kuin vauvan peppu :)

Joico K.Pak Color Therapy Luster Lock - värjätyille hiuksille
Sanon vaan että toimii! 

Arteco Kohl Eyeliner Waterboof - musta kajal
Kiitos Universumille tästä tuotteesta! Raskaat luomet ja syvällä siellä jossain luomien alla olevat silmäni saavat tällä kynällä koko päivän kestävän rajauksen. Minulla on pigmenttirajaukset, mutta kaipaan silmien ulkokulmien esiintuloa ja tällä sen saan pysymään. 

Tuotteet joita en ole vielä käyttänyt. Säästän tulevalle Madeiran matkalle korkattaviksi:

Makeup Eraser - jopa vedenkestävän meikin poistava monikäyttöliina. Kuulostaa utopialta, mutta Meikkipäidän Riia ja Laura kehuvat tätä niin että pakko uskoa. 

Compeed rakko- ja liikavarvaslaastarit - matkalla näitä on aina oltava varalla.

Tuotteet joihin petyin:

Dr. Hauschka puhdistuvoide
Ärsytti ihoa, vaikka en hangannut. Jätti rasvaisen tunteen, mistä en pidä. Tuntuu etteivät kasvot ole puhtaat. Kuumotti ihoa vielä pitkään käytön jälkeen vaikka minun kasvojen ihoa kadehtivat jopa kengänpohjat.

Vichy Dermablend Fluid Corrective Foundation
Juokseva koostumus ja erittäin hyvä levitettävyys plussaa, mutta sävy 15 Opal liian vaalea minulle. Lopputulosta ei pelasta edes Vital Liberatan Trystal Minerals itseruskettava irtopuuteri (tämä on oma, ei paketissa), jota muuten menestyksellä käytän. 
Harmittaa, koska tykkäisin meikkivoiteesta jos sävy olisi sopiva.

Näin. Tällainen kokemus tämä boxi on. Plussalle jäätiin. Laatikko maksoi 49 euroa. Katukaupassa arvo kuulemma 117 euroa. Uskon tämän. Tuotteiden koot normi kokoja Dr. Hauschkaa lukuunottamatta.

Onko meikki ym. boxit sinulle tuttuja? Kokemuksesi?

Hyvää tiistaita kaikki te siellä <3
Sii juu!



14 kommenttia

  1. Vahinko kun meni ohi sellainen hajuvesityöpaja. Parfumöörin kanssa ois oman tuoksun voinu tehdä, se oli joku kaupunginmuseon juttu. Olis ollu just sulle. Se oli tosi suosittu, meni heti täyteen, täytyy pitää silmät ja korvat auki jos sellainen tulis uudestaan.
    Tämmösiä meikkijuttuja mä en niin ymmärrä ku vähän käytän itse, kiva on kuitenkin lukea uutta tietoa.
    Sun paikallisesta kirjastosta alkaa tänään näyttely jonka yhteydessä on saatavissa semmonen pieni lehti, Skutsi huutaa, mitä oon ollu Narratiimin mukana tekemässä, ja ehkä kuulla kuunnelmaakin aiheesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, hajuvesipaja olis ollut niin minun juttu. Kirvelee, kun kivat jutut menee sivu suun :/
      Ei minustakaan tällaisten yllätyslaatikoiden hankkijaa jatkossa tule, mutta kivoja, itselleni uutuuksia löysin tästä. Se sanottakoon plussaksi myös :)
      Kipaisenpa kirjastoon tutustumaan näyttelyyn ja lehteen :) Kiitos vinkistä!

      Poista
  2. Tänään tuli koodi postiin, joten haemme paketin huomenna viimeistään. Hyvältähän tuo näyttää. :)

    VastaaPoista
  3. En itse tilaa mitään boxeja, mutta luen kyllä mielelläni postauksia boxeista:)
    Artdecon kynä on todella hyvä. Siitä minullakin on omakohtaista kokemusta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä postauksia minäkin mielelläni luen. Kun ne on hyvin tehty, saa niistä vinkit tuotteista joita ehkä haluaa itsekin testata. Ei tarvitse koko boxia ostaa.

      Niin iloinen olen, että löysin tuon kynän. Minulla kun ei mikään aikaisempi - edes vedenkestävä - ole pysynyt luomissa koko päivää. Ei lähellekään. Maksoi laatikon hinta itsensä takaisin myös hyvän mielen tuojana :D

      Poista
  4. Minäkään en ole koskaan tilannut boxeja, mutta tykkään lukea millaisia kokemuksia tuotteista on ollut. Ja on kiva saada vinkkejä, mikä toimii ja mikä ei. Mitä ehkä kannattaisi ostaa ja mitä ei. Kiitos tästä postauksesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkään lukea muiden kokemuksia ja usein niistä joku tarttuu matkaan. Kokemukset ja vinkit ovat mukavaa somen vertaistukea :)
      Ole hyvä Minna-ihana <3 Kiva että tykkäsit.

      Poista
  5. Tilasin jonkin aikaa LivBoxia, mutta sitten alkoi kerääntyä liikaa sellaisia tuotteita joita en käyttänyt, joten lopetin. Täytyy kuitenkin sanoa, että joka kuukausi tuotteiden arvo ylitti kyllä sen 16€ mikä boxista maksettiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näiden laatikoiden huono puoli on tosiaan turhien putelien kertyminen. On kiva löytää uusia tuotteita mutta vastapuolena turhat tavarat. Luulen ettei minusta tule tällaisten laatikoiden tilaajaa, mutta yhtenä kokemuksena ihan ok. Paitsi että tästäkin on jäänyt muutamat tuotteet odottamaan josko jollekin toiselle kelpaisi.

      Oikein mukavaa pääsiäisviikkoa!

      Poista
  6. Ei ole tuttuja muuta kuin muiden blogeista. Enpä meikkejä käyttele...no, huulikiiltoa voisin laittaa =).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huulikiillolla pärjää oikein hyvin :)

      Hyvää uutta viikkoa Satu!

      Poista
  7. Hei ihana, mun blogista löytyy sulle haaste :) <3 Nappaa mukaan jos tykkäät tehdä!
    Kivaa päivää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinä Ihana kun muistat minua.
      Otan haasteen vastaan. Se on to do - listallani.

      Hyvää pääsiäisviikkoa Jonna <3

      Poista

Mukavaa, että olet löytänyt blogiini. Kiitos jos vielä käytit aikaasi kommentointiin. Eläköön keskustelu!
Seuraamalla Oikeasti aikuista somessa, saat tiedon uusista postauksista ensimmäisten joukossa.

Facebook, Google +, Instagram, Pinterest @oikeastiaikuinen