Elämä Blogilistan jälkeen


Blogilista on lopettanut
           - kuinka seurata mieleisiä blogeja, kuten esimerkiksi tätä mun :)

Näitä suosittelen.

Facebook
Oikeasti aikuinen on saman nimisenä myös Facebookissa. Blogini päivitykset linkitän sinne. Lisäksi jaan siellä vinkkejä, linkkejä ja jonkun verran kuvia. Tervetuloa siis seuraajaksi sitä kautta - klik.



Bloglovin´
Tämän palvelun puolesta liputan isolla lakanalla. Tykkään kovasti sen monipuolisuudesta. Jokainen blogipostaus näkyy kuvan kera ja mieleisiä juttuja voi tallentaa omille sivuilleen ja palata halutessaan helposti niiden pariin. Blogeissa on niin paljon kaikkea kiinnostavaa ja kun sitten yrittää muistella mitä mahtoi missäkin olla, ei tule mitään. Eikä löydy mistään. Mutta Bloglovin´sta löytyy! Tervetuloa seuraajaksi Bloglovin -kautta - klik.



Instagram
Valokuvia elämästäni. Yhden kuvan tarinoita, joissa itse kuva on pääosassa. Mieleisiä asioita ja paikkoja, jotka haluan jakaa muiden kanssa. Toisinaan päivitän uuden blogipostauksen Instaan, mutta pääpaino on valokuvaksi muuttuneissa hetkissä. Tervetuloa seuraajaksi Instagramiin - klik.



Pinterest
Sivusto ei ole varsinainen blogien seuraamispalvelu vaan paljon, paljon muuta. Jos tykkäät inspiroitua kauniista kuvista oli aihe ihan mikä tahansa, liitty Pinterestiin. Se on valtava maailman ihmisten yhteinen valokuva-albumi. Lisää omia kuviasi, ihaile ja pinnaile muiden. Ja varaa aikaa ja vaikka kuppi kahvia viereesi. Pinterest koukuttaa :) Tervetuloa seuraajaksi Pinterestiin - klik. Blogikuviani on omassa kansiossaan siellä.



Blogger
Bloggerilaisena en jätä mainostamatta tätäkään vaihtoehtoa. Luotuasi tilin on helppo kommentoida kaikkia bloggerilaisia blogeja. Niitä on paljon. Mieleisistä blogeista saa kerrättyä itselleen luettelon, johon päivittyvät blogien uusimmat jutut. Ja se paras: Jos et vielä kirjoita blogia, on sen aloittaminen helppoa Bloggerin blogialustalla :)




Näin. 
Vähän haikeaa kun Blogilista lopetti. Se on ollut minulle ensimmäinen blogien seuraamisväylä. Mutta niinkuin elämässä aina, niin tässäkin. Kun joku loppuu, on se myös uuden mahdollisuus. Ja onneksi näitä blogien seuraamisen mahdollistavia palveluita on tarjolla jokaiselle se mieleisin.

Jäikö joku mielestäsi käyttökelpoinen ilman huomiota? Kerro ihmeessä! 

Mitkä ovat sinun seuraamisvälineesi? Mielelläni kuulisin kommenttiboxissa.


Hyvää kesäkuuta ihanat kaikki! Seuraamisiin :)


8 kommenttia

  1. Emäntä seuraa Bloggerin kautta blogeja + facebookista. Enpä ollutkaan aiemmin tämän blogin seuraaja facessa (tulee pian muutos). - emäntä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bloggerilaisena itsekin käytän Bloggerin lukulistaa. Se on kätevä. Samalla kun puuhastelee oman blogin parissa voi lukea muiden postauksia ja samalla kommentoida niitä.
      Kiitos! FB:ssa siis nähdään myös :)

      Poista
  2. Itsekin ajattelin, että kyllä varmaankin joku muu syster.i tulee korvaamaan blogilistan. Sitä odotellessa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, vaikkapa joku Suomesta käsin ylläpidetty. Mutta onneksi näitä on jo nyt, joihin vaihtaa Blogilistan jälkeen :)

      Poista
  3. Bloggeria tulee käytettyä juuri siksi, kun samalla näkee oman blogin asiat. Bloglovinia suosittelen minäkin, pidän siitä, että suosikit voi tallentaa. FB on myös käytössä, samoin Insta. Pinterestiin en olekaan vielä hurahtanut, olisikohan se seuraava....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule, Pinterest on aivan ihana!
      Mutta kuten sanoin, koukuttaa kunnolla :) Sinne uppottuu välillä pitkiksi ajoiksi ihastelemaan ja etsimään erilaisia kuvia kaiken maailman aiheista.

      Poista

Mukavaa, että olet löytänyt blogiini. Kiitos jos vielä käytit aikaasi kommentointiin. Eläköön keskustelu!
Seuraamalla Oikeasti aikuista somessa, saat tiedon uusista postauksista ensimmäisten joukossa.

Facebook, Google +, Instagram, Pinterest @oikeastiaikuinen