Pure whiteUusi blogimalli


Minimaalista, mahdollisimman selkeää ja rauhallista. Sellaista olen pitkään toivonut blogini sisustukselta. Olen puuhastellut täällä omatoimisesti. Poistanut kaikkea Bloggerin malliin liittyvää turhaa. Ja lisäillyt erityisesti blogin ulkonäköön vaikuttavia CSS - koodinpätkiä. Olen ollut melko tyytyväinen, mutta jotain on puuttunut. Tai ollut liikaa. En ole ollut ihan varma.

Aikani puuhasteltuani kyselin Googlelta löytyisikö valmiita malleja. Ja kuulkaa kyllä löytyi! Blogimallien taivas. Valtava valikoima erilaisia. Ilta jos toinenkin on vierähtänyt eri vaihtoehtoja tutkiessa. Suoraan sanottuna silmät killissä olen selannut läpi vaihtoehtoja joista ei loppua ihan helpolla tule.

Kuva kaapattu Etsyn sivulta
Oletteko jo tutustuneet Etsy:n valikoimiin? Huikea määrä kaikkea mahdollista, mutta minä näin vain blogimallit. Niistä lopulta valikoitui malli Pure White, tämä joka nyt on täällä blogissa.
Valinta oli huippuvaikea, mutta kaupanteko helppoa. Kun tilaus oli tehty ja maksettu, sähköpostiin tuli linkki mistä blogimallin ja siihen mukaan kuuluvat ikonit ja ohjeet sai ladattua omalle tietokoneelle. Ohjeet ovat selkeät, ne kannattaa ehdottomasti lukea huolella. Niinkus ohjeet aina. Kohta kohdalta saa opastuksen, kuinka mallin asennus tehdään blogiin. On myös mahdollista ostaa mallin lisäksi sen asennus. Silloin mallin tekijä tekee kommerverkit puolestasi. Iiiisiii.

Minä tein homman itse. Muutama tunti meni kaikkinensa. Sivubannerin kuvakkeita ja linkkejä jouduin pikkuisen järjestelemään, että sain mieleiseen järjestykseen. Malli on aikaisempaa blogimalliani leveämpi, teksti selkeää ja kuvat isoja. Teksti jatkossa pikkuisen pienempää (eihän tunnu liian pieneltä kun aikaisempi teksti on nyt aika jättiläistä?). Kuvat sitten taas pikkuisen isompia kuin tähän asti. Mulla on jo ennestään kuvat kasvaneet alkuajoista, niin että jatketaan pikkuisen vielä :D Tuolla ylhäällä olevat sivujen otsikot kulkevat alaspäin rullatessa mukana. Siitä tykkään kovasti. Otsikoita voi klikata missä tahansa blogin kohdassa. Eivät ole ainakaan omaan silmään häiritseviä.

Mitäs sanot? Miltä näyttää? Kestääkö katsella? Ja ennen kaikkea, miltä tuntuu olla täällä uudessa sisustuksessa?
Minkälaisista blogipohjista sinä pidät lukijana / omassa blogissasi?

Tässä linkki Etsy:n, tervemenoa. Kannattaa varata aikaa ja vaikka kuppi kahvia seuraksi. Siltä ei hetkeen malta lähteä pois ;)

Kauniita kesäpäiviä kaikki te siellä <3
Sii juu!


14 kommenttia

 1. Kivalta näyttää ja näin äkkiseltään helppolukuiselta ja selkeältä. :) Itse yritin myöskin ihan uutta blogipohjaa, mutta en saanut siitä sellaista mitä hain joten palasin takaisin vanhaan. :D Ehkä kesälomalla olisi paremmin aikaa perehtyä blogipohjan säätämiseen. Minäkin pidän yksinkertaisesta ja selkeästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiva kuulla, kiitos!
   Juu kuule, aikaa on hyvä varata että saa rauhassa puuhastella. Kiireessä voi joku asia mennä vaikka vituralleen. Kääks! Jos niin kävisi.
   Kivasti piristää tällaiset uudet jutut blogissa. Aamullakin piti tulla heti tänne fiilistelemään :D

   Aurinkoa viikkoosi Marie <3

   Poista
 2. Täältä tulee hatunnosto sun viitseliäisyydelle! Mulle kaikki muutokset on niin työläitä, kun niitä tulee tehtyä niin harvakseltaan, että aina pitää alottaa pähkäily nollasta. Ja siltikin, kun lopulta pääsen haluttuun lopputulokseen, ei ole harmainta aavistustakaan, miten se tapahtui :D. Jos pitäis samaa polkua pitkin peruuttaa kaikki ne "oho"-"eiku"-mutkat, ei tulis mitään..

  Itsekin tykkään eniten valkoisista selkeistä pohjista ja isoista kuvista. Mutta ehkä se tärkein juttu on se, että teksti on luettavaa. Eli erottuu pohjasta hyvin (värillinen teksti mustalla pohjalla on mulle mahdoton) ja on riittävän isokokoista.

  Oikein on onnistunut muutos! Joskin tykkäsin siitä sun alkuperäisestäkin.

  Täällä aina vaan lomaa odotellaan ja alkaa olla jo kärsivällisyys koetuksella ja olokin ihan tööt. Mutta vielä se koittaa lomanpätkä mullekin ja on hetki aikaa tehdä ihan mitä huvittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sun kanssa, kiitos paljon!
   Tuttua kuule mullekin tuollainen työskentely, jonka lopputulokseen pääsemisestä ei jälkeenpäin ole harmaintakaan aavistusta ;D Mutta onneksi tämän mallin vaihtaminen oli helppoa selkeiden ohjeiden ansiosta. Ei tullut missään vaiheessa mieleen sooloilla :D

   Samoilla linjoilla ollaan. Valkoinen pohja on paras kaikissa blogeissa. Samoin selkeä teksti. Sekä mukavan näköinen ja sopivan kokoinen fontti. Isot kuvat miellyttävät minunkin silmää.

   Kiitos nykyisen ja entisen mallin puolesta. Se entinen oli kyllä tosi "kotikutoinen". Olin puuhastellut sen kanssa moneen kertaan. Ja paljon oppinut samalla. Jokainen muutos vaati monta keskustelua Googlen kanssa. Ohjeita ja vinkkejä on moneen lähtöön. Tämä uusi malli on kansainvälinen (lausutaan ääni väristen), onhan se Etsystä :D :D

   Jaksaa, jaksaa <3 Loman odotusta täälläkin. Viime viikko oli lomaa. Nyt muutama aika töissä ja sitten varsinainen loma. Miten sitä onkaan aina ennen lomaa ihan poikkipuhki ja tuntuu ettei enää tuumaakaan jaksaisi. Ihana tunne kun loma sitten lopulta koittaa.

   Hyvää loman odotusta ihana Annukka <3

   Poista
 3. Voi mainio! Arvaapa minkä kanssa minä pähkäilen. Uuden blogipohjan kanssa tietenkin :D
  Olen hakenut niitä Etsystä ja Creative Marketista. Nyt minulla on muutama mieleinen malli katsottuna molemmista. Ja Etsyn listalla on Pure White ja Penélope Lovely ja Creativen listalla Fashionista ja Calypso.
  Nyt olen kännykän päässä, joten en pääse sivuasi kunnolla katsomaan. Mutta heti kun vain voin, katson.
  Meillä on vähän samanlainen sykli tekemisissämme :D
  Ja 6+:ssa sivu näyttää hyvältä.
  Palaan!

  VastaaPoista
 4. Voi jestas Tuula! Taas hauska yhteensattuma. Tosiaan, samanlainen sykli meillä :)
  Olet jo voiton puolella, kun olet päässyt noin pitkälle valinnoissasi. Neljän loppusuora.
  Kiva nähdä, mikä niistä lopulta on blogisi uusi ulkonäkö. Jään kuulolle. Ja tervetuloa uudelleen <3

  Hyvää alkavaa heinäkuuta Tuula-hyvä <3

  VastaaPoista
 5. Hienolta näyttää. Täältä kans pointsit viitseliäisyydestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Kun motivaatio on kohdillaan, saa mitä vaan aikaan :)

   Kaunista heinäkuuta Satu <3

   Poista
 6. Kivan näköinen blogi, tämä uusi. Onnea vaan. Hiukka pientä tekstiä, mutta kaipa siihen tottuu, ja voinhan aina isontaa… no problem.
  Mutta olit sinä vaan sinnikäs, itseltä kaikki tuollainen viitseliäisyys puuttuu (nykyisin). Onnea vielä kerta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos orvokki :)
   Oma silmäni on alkanut jo tottua tekstien uuteen kokoon. Vanhan blogimallin puolella kirjoitetut tekstit näyttävät nyt ihan jättiläisiltä :D
   Oikein uppouduin blogin sisustustöihin, ovat mielenkiintoisia. Onnistumisen ilo tulee kaupan päälle.

   Kaunista heinäkuuta orvokki <3

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Kiitos Satu palautteesta <3

   Hyvää heinäkuun jatkoa!

   Poista
 8. Hypin ilosta löydettyäni tämän loistavan vinkkisi! Kyllä kannatti nousta anivarhain ja ajautua joo ja -mentaliteetilla selaamaan blogeja. Kiitoshalaus! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Jippii! Kiva kuulla. Voi että kun tulin iloiseksi puolestasi.
   Kiva on löytää jotain itselle mieleistä ja tarpeellista.
   Innostavia hetkiä Etsyssa.

   Lämmin halaus sinulle myös ja mukavaa sunnuntaita <3

   Poista

Mukavaa, että olet löytänyt blogiini. Kiitos jos vielä käytit aikaasi kommentointiin. Eläköön keskustelu!
Seuraamalla Oikeasti aikuista somessa, saat tiedon uusista postauksista ensimmäisten joukossa.

Facebook, Google +, Instagram, Pinterest @oikeastiaikuinen