Keväinen Saari

  tämän kaiken takia jaksan koko pitkän talven...
                     ja äitienpäivä <3Joskus on vaikea selittää.  Sitä mitä tuntee. Jonka tuntee oikeaksi. Joka tuntuu hyvälle. Saa sydämen läpättämään onnesta ja hyvästä tunteesta. Sitä mikä saa jaksamaan. Jota kohti mennä.

Saari on kaikkea tätä. Vaikea muille selittää. Asutaan teltassa. Ollaan sään, tuulen ja tuiskun armoilla alkeellisissa oloissa. Kuitenkin, tämä on kaikki. Ihan kaikki mitä tunnen tarvitsevani. Tässä ja nyt.

Jaatteko ajatustani? Kaikilla meillä on mieli paikkamme, mieli tunnelmamme. Jokainen oikea meille itse kullekin. 
Mikä tuntuu hyvälle on oikein. Kaikki mitä pidämme hyvänä on meille sitä parasta.

Näissä maisemissa olen niin onnellinen, että vesi nousee silmiin. Tykkään tästä kaikesta. Olla osa  luontoa. Nähdä sen herääminen. Olla ja ihastella. Tätä tarvitsen, enkä missään muualla ole niin mieleläni kuin just täällä <3

Onko sinulla omaa mielipaikkaasi? Miten siitä on tullut sinulle tärkeä? Mikä on teidän yhteinen tarina? Kerro, kuulisin mielelläni.

Ihanaa äitienpäivää! Omani oli hyvä. Aamukahvit sain ja lapset soittelivat muistamiset. Ihania lapsia <3 Omalle äidilleni lähetin lämpimät ajatukseni sinne jonnekin...


Hyvää alkavaa viikkoa. Me jatketaan tätä saarielämää. Ollaan täällä koko tuleva viikko. Jihuu!


10 kommenttia

 1. Ihanaa lomaviikkoa sinne saareen!:) Mulle paras paikka on koti, ja vähän luulen, että kesähuoneesta on tulossa SE tärkein paikka kotona. Siellä on ihan käsittämättömän hyvä fiilis aina.<3
  Mukavaa äitienpäivän iltaa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina toivotuksista. Viikko takana ja mukavaa oli :)
   Koti on ihana paikka ja kesähuone varmasti kruunaa koko jutun. Osaan kuvitella tunteesi. Meillä kaikilla on omat hyvien tunnelmien paikat. Ne on niitä parhaita <3

   Poista
 2. Luonto on tärkeä ja kevätluonto niin kaunis. Minulle tärkeä paikka on rantoja ja siltoja pitkin kulkeva lenkkireittini, joka kulkee kotimme ohi. Siellä kuljen päivittäin, siellä sieluni lepää ja akkuni latautuvat.
  Kauniita luontokuvia sinun tärkeästä saarestasi. Nostan kyllä hattua telttailulle, minusta ei ehkä siihen olisi ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonto tarjoaa niin paljon meille. Jokaiselle omat hyvät hetkensä. Ihanaa, että sulla on kauniit ja mieleiset lenkkipolut lähellä. Sinne lähtee mielellään liikkumaan.
   Kiitos kuvien puolesta <3 Ihan höpönä olen niitä taas ottanut. Todellakin keväinen luonto on niin kaunis.
   Juu, ymmärrän. Telttailu ei ole kaikkien juttu. Ainakaan koko kesän versiona :D

   Poista
 3. Siis nyt toukokuun alussa yövytte teltassa ulkona? Kävin kurkkimassa, että teillä on kyllä kunnon lattia.
  Hrr.. ei ole minun unelmani. Minun unelmani on lämmin Välimeri heinä- elokuussa; hiekka, aurinko, meri ja paljon muita ihmisiä ympärillä nauttimassa.
  Voi, miten erilaisia meidän nautintomme voivatkaan olla! Kevätluonto on kyllä ihana, mutta minun on päästävä sieltä lämpimään, suihkuun ja muiden mukavuuksien ääreen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Marjatta. Kevään ensimmäiset seitsemän yötä takana :) Yölämpötilat 1-7 asteen välillä. Hyvillä varusteilla pärjää. Lattia teltassa on mattoineen päivineen. Kaasulämmitin puksuttaa lämpöä iltaisin ja aamuisin. Yöllä ei turvallisuus syistä.
   Ihanaa, että jokaiselle on omat mielipaikat ja olosuhteet. Ja että on mahdollista niistä nauttia <3

   Poista
 4. Oih ihanalta näyttää saaripaikkanne! Tuollaisissa maisemissa sielu lepää.
  Ymmärrän sinua hyvin. Itsekin nautin meren äärellä olemisesta, siinä
  on jotain hyvin rauhottavaa. Mökki on meidän paratiisimme (niin kuin
  olet varmasti blogista lukenutkin).

  Upeaa lomaviikkoa, nauttikaa, nauttikaa <2

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija <3 Kyllä oli mukava viikko myrskyineen kaikkineen. Meri on niin terapeuttinen. Sitä jaksan ihailla, istua ja ihmetellä.
   Teillä on ihana mökki kauniissa maisemissa. Ihana sellainen oma paratiisi. Te onnelliset :)

   Poista
 5. Ihania kuvia! Ja kelikin niin kaunis. Toisin kuin tällä hetkellä ainakin täällä. Sitkeitä sissejä olette kyllä, mutta luontoihmisenä ymmärrän hyvin :)

  Kodin lisäksi oma ehdoton paratisiini löytyy Vuokatin Katinkullasta. Siellä on kauniiden vaara- järvimaisemien lisäksi kaikki, mitä täydelliseltä lomalta voi liikunnallinen ihminen toivoa. Ja samalla täydelliset puitteet myös mitääntekemättömyydelle. Onneksi se ihanuus on tältä kesää vielä edessäpäin.

  Ihania saaripäiviä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka <3
   Juu, sissejä me ollaan. Olosuhteet vaatimattomat, mutta pois ei olla millään. Eikä muita vaihtoehtoja oikeastaan edes mietitä.
   Paikka jossa vapaa-aikaansa voi viettää toiminnallisesti ja leväten on ihanteellinen. Ymmärrän, että omanne on mieleinen. Olen Vuokatilla muutaman kerran käynnyt. Upeat maiset!

   Poista

Mukavaa, että olet löytänyt blogiini. Kiitos jos vielä käytit aikaasi kommentointiin. Eläköön keskustelu!
Seuraamalla Oikeasti aikuista somessa, saat tiedon uusista postauksista ensimmäisten joukossa.

Facebook, Google +, Instagram, Pinterest @oikeastiaikuinen