Aikuisetkin tubettaavinkki x 2
Minusta on hienoa, että on tietokoneet, netti, some, sähköiset viestimet. Näitä viestimiä voi tänä päivänä käyttää kuka tahansa ja sisältöä tuottaa jokainen joka haluaa. Kaikki tämä on nykynuorille päivän selvää. Tietokoneiden viereen on synnytty ja käyttö opittu äidinmaidosta - noin niin kuin kuvainnollisesti, juu nou.

Toista on varttuneemmilla aikuisilla, jotka vasta aikuisiässä ovat opetelleet tietokoneiden ja netin käytön ja niiden tarjoamat loppumattomat mahdollisuudet. Olleet sinnikkäitä, opetelleet ahkerasti. Oikeita aikuisia jotka ovat halunneet ottaa tietotekniikan suomat mahdollisuudet käyttöön ja laajentaa osaamistaan niiden parissa.

Ilahduin kovasti kun luin Pinkit korkokengät - blogin Maijun kokoamaa listaa aikuistubettajista. Listaan on koottu 40+ tubettajia, mutta mukaan on otettu ja otetaan myös nuorempia, jos kokevat kuuluvansa tähän porukkaan.
Videoiden tekeminen ja jakaminen netissä ei ole enää vain nuorten omaa aluetta vaan tubettajia löytyy kaiken ikäisistä sisällön tuottajista. Tavallisista ihmisistä, jotka ovat lähteneet rohkeasti tuottamaan omaa materiaalia videoiden muodossa.

Tästä tykkään tässä ajassa. Kaikki on mahdollista, jos itse haluaa.

Mitä olet mieltä? Peukku ylös aikuisille tubettajille?

Hieno juttu Maiju, että kokosit listan <3
Tässä linkki Maijun kokoamaan listaan, tervemenoa.

Mutta ennen sitä


Ihanaa viikonloppua!
Huomenna lauantaina on jännä päivä. Silloin täällä blogissa alkaa ihka ensimmäinen arvonta.
Tapaamisiin huomenna :)

Sii juu!

16 kommenttia

 1. Jep, kiitti vaan ohjeesta video->blogiin. Nyt osaan jo ja karusellia kuuntelen huvikseni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä <3 Kantapään kautta senkin opettelin :D
   Tykkään sun karuselli videosta. Linnanmäen vanha karuselli on historiallinen. Tulee lapsuus mieleen kun kuuntelee karusellin musiikkia.

   Kivaa lauantaita Kristiina!

   Poista
 2. Tubettajaksi minusta ei vielä ole, blogin pitäminenkin on vasta sen verran tuore juttu. Mutta kyllä me mummotkin opimme, aikaa vaan menee ehkä vähän enemmän opetteluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ehdottomasti näin!
   Askel kerrallaan ja hyvä tulee. Oppia voi kaiken ikää. Tärkeintä on halu oppia. Silloin mikään uusi asia ei ole mahdoton.

   Mukavaa lauantaita ja bloggaamisen iloa <3

   Poista
 3. Melkoisen kattavan mistan Maiju kokosi. Sieltä löytyy meikäläisen Kukkaiselämääkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kokosi ja lista ansaitsee näkyvyyttä. Kuin myös aikuiset tubettajat.

   Huomasin nimesi listassa :)

   Olen muutaman lyhyen ja (amatöörimäisen ;) ) videopostauksen tänne blogiin tehnyt. Sen perusteella nostan hattua teille, jotka ihan säännöllisesti julkaisette videoitanne. Hieno homma!

   Mukavaa viikonloppua Satu <3

   Poista
 4. Kiva kun tykkäsit. Minä olen rakastunut tietotekniikkaan jo nuorena tyttönä eli joskus 80-luvun alussa. Olen aina ollut kiinnostunut tekniikasta. Ensimmäiset youtube videot teimme ystävän kanssa jo vuonn 2008 ja osa niistä on vieläkin tuubissa ;) Kyllä me aikuiset siinä missä nuoretkin pystytään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiva että kokosit listan. Olet konkaritubettaja :)
   Se on just noin. Kiinnostus tietotekniikkaan ja - järjestelmiin on se motivaattori, joka raivaa kaikki esteet somen monipuoliselta käytöltä. Kaiken oppii kun on riittävästi halua. Voi viedä enemmän aikaa, mutta oppii kuitenkin.

   Ihanaa elokuuta Maiju!

   Poista
 5. Siis tosi jännää. Olen seurannut sinua pitkään jo instassa mutta vasta tänään jotenkin tajusin, että sinullahan on myös blogi =D. Myönnän olen aito blondi =D. Löysin kesän alussa Canonin instawalkissa samanlaisen korkin lätäköstä ja voitin sillä kuvalla valokuvakisan. Hauska yhteensattuma että sinulla on täällä samanlainen. Siinä on hyvä toivotus. Ihanaa kesänjatkoa, jään ilman muuta heti lukijaksesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Voi kuinka mukavaa, että löydettiin toisemme täällä blogimaailmassa(kin). Kävin jo blogissasi, liityin seuraajaksi ja palaan ehdottomasti katsomaan kauniita kuviasi. Kertakaikkisen upeita ovat.
   Minultakin on Instassa jäänyt moni blogi huomaamatta, kun kuvien yhteyteen ei suoraa linkitystä saa.
   Oikein iloinen olen, että löysin sinun blogin :)

   Ihanaa elokuuta Katinka <3

   Poista
  2. ... aikaisemman vastaukseni jälkeen alkoi vasta raksuttaa.. I´m littele slow, sorry :D
   Paljon onnea kuvakilpailuvoitosta! Sattumuksista voi syntyä hienoja juttua.
   Löysin oman korkkini Saaresta, kallion kolosta. Ihastuin tekstiin kovasti. Piti oikein selvittää, missä noita korkkeja "kasvaa". Ja selvisihän se. Hyvän kesäjuoman löysin. Ja monta uutta ajatusta uusista korkeista. Oikeita pullon henkiä ovat.

   Poista
  3. Nyt heräsi uteliaisuus, että mistä juomasta noita korkkeja on? Ja hauskaa, että sinäkin löysit oman korkkisi ja vielä kiven kolosta =D.

   Poista
  4. Ollenkaan en tiedä, saako alkoholipitoisia juomia mainita tätä nykyä blogeissa, mutta sanon kumminkin: Happy Joe, siideri. Löytyy mm. hyvin varustetuista ruokakaupoista. Omenan ja päärynän makuista. Pullossa ja tölkissä. Tykkään pulloista, ne on vähän sellaisen vanhan ajan pullon näköisiä muodoltaan.

   Olikohan tämän nyt mainostamista... ;O

   Poista
  5. Hih... pitääkin heti katsastaa ja maistaa =D.

   Poista
 6. Peukku ylös! Mäkin tsekkasin Maijun listan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peukun arvoinen suoritus, totta vie :)
   Hyvä aikuiset tubettajat!

   Mukavaa torstaita Satu <3

   Poista

Mukavaa, että olet löytänyt blogiini. Kiitos jos vielä käytit aikaasi kommentointiin. Eläköön keskustelu!
Seuraamalla Oikeasti aikuista somessa, saat tiedon uusista postauksista ensimmäisten joukossa.

Facebook, Google +, Instagram, Pinterest @oikeastiaikuinen