Juhannus jälkeenpäin- kuvia mun juhannuksestaJuhannukseni kului leppoisissa merkeissä. Lähdettiin miehen kanssa jo keskiviikkona Saareen. Aurinko paistoi ja meri kimalsi. Nautittiin kauniista säästä vaikka lämmin ei vielä ole. Kuten vaatetuksesta näkyy :D

Kauppalaiva toi juhannusherkut. Kotimaiset mansikat ja jätskiä. On se kumma miten jäätelö maistuu niin hyvältä kun sitä on muutaman päivän odottanut. Lämmityslaitteen kaasupullo saatiin kauppiksella vaihdettua täyteen. Lämmityslaite on alkukesän ahkerasti lämmitellyt meitä teltalla. 
Kylmä on hidastanut juhannusruusujen kukintaa. Ihan vasta nupuillaan ovat. Nyyh, mä kun tykkään niistä niin. Kuuluvat juhannukseen. Ja se tuoksu!

Mun rakas omenapuuni on just nyt kauneimmassa kukassa. Viivähdin sen alla useamman kerran <3

Juhannukseksi tuli luvattu sade. Sitä kesti vuorokauden verran kunnes taivaan kansi kirkastui juuri aattoillaksi. Kokkoa ihasteltiin upeassa auringonlaskussa.

Ostin juhannukseksi ihanan kesäisen kynttilän. Niitä on monenlaisia, oli vaikea valita. Tuohon päädyin. Juhannus ja koivun lehdet kuuluvat yhteen. Oletko jo tavannut kotimo desing®? Ihana! Jos et, niin käypä katsomassa - klik.

Kuinkas sun juhannus? Oliko sellainen kuin olit toivonutkin? 

Nyt ollaa kotosalla. Pitäisi orientoitua arkeen. Lomaan on vielä muutama viikko.
Ja aurinko, se paistaa taivaan täydeltä. Niinhän se menee, että sateen jälkeen on pouta sää.
Nautitaan siitä.


Mukavaa uuttaa viikkoa teille ihanille kaikille!

Ps. En ole vielä heittänyt talviturkkia. Vain varpaat ovat saaneet osansa kylmästä merestä :)


8 kommenttia

 1. Viileää, sateista.. juhannusta tuli vietettyä lähinnä sisätiloissa. Nyt ulkona paistaa aurinko ja minä istun tietsikalla.. hmm, pitäisikö lähteä ulos? Kaksi viikkoa vielä töitä ja sitten koittaa loma. - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaista keskikesän säätä - juuh, noin taisi olla meillä monella.
   Aurinko saa ihmiset koloistaan liikkeelle. Varmaan sinutkin :)
   Mukavaa kun loma on edessäpäin.

   Poista
 2. Näytti juuri sellaiselta kuin juhannuksen pitääkin näyttää, kokkoineen kaikkineen. Tosin, ehkä lämpöä olisi voinut hieman olla lisää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Niinhän se oli, perinteinen. Säätä myöten :D

   Poista
 3. Jestas tuota auringonlaskua, siinä on vain sellainen maisema johon en ikinä kyllästy. Rakastan kesässä hetkiä, jolloin voi istua illalla rauhallisella rannalla, katsoen kuinka aurinko laskeutuu järven taakse ja maalaa koko taivaan punaiseksi. Niin kaunista, niin äärettömän kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih! Ihan samasta tykkään minäkin. Rauhallisita iltahetkistä. Auringonlaskussa on jotain haikeaa, taas yksi mennyt päivä.
   Tuosta kuvan auringoslaskusta olen iloinen, sillä se näytti oikeastikin juuri tuolta. Kuvaa ei ole käsitelty mitenkään :)

   Poista
 4. Tunnelmallinen saarijuhannus. Olet niin kauniin kuvin siitä onnistunut kertomaan. Meillä juhannuksena valmistauduttiin juhliin, jotka pidettiin toisena juhannuspäivänä. Juhlittiin ihmis- ja koiraporukalla kissoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Kiitos Paula <3
   Juhannus ja juhlat - ihana yhdistelmä :)

   Poista

Mukavaa, että olet löytänyt blogiini. Kiitos jos vielä käytit aikaasi kommentointiin. Eläköön keskustelu!
Seuraamalla Oikeasti aikuista somessa, saat tiedon uusista postauksista ensimmäisten joukossa.

Facebook, Google +, Instagram, Pinterest @oikeastiaikuinen