Työn touhussa


- voi jospa jouluherkut sulaisivat tällä ahkeroimisellaTöitä on paiskittu, pääsemättä kuitenkaan alkua pidemmälle. Vai sanottaisiinko pysähdyksestä taakse päin. Olen puuhastellut menneessä. Vaikka työtä on ihan tuhottoman paljon, on se ollut hauskaa. Ihania muistoja. Ihania kommentteja. Mukavaa ajatusten vaihtoa lukijoiden kanssa <3

Ihan joka ikisen postauksen edellisestä *piip* blogista siirsin tänne, uuden osoitteen alle. Olen sisustellut tätä uutta enemmän mieleiseksi. Vaiheisssa vielä ollaan. Esimerkiksi kaikki ihanat seuraamani blogit puuttuvat täältä, mutta vain niin kauan kunnes saan nekin tallennettua. Kaikki sosiaalisen median linkit myös puuttuvat. Mutta asettelen ne kaikki paikoilleen.

Tiedän, miten vuoden vaihteessa alkavan lomani käytän :D

Nimittäin, sen minkä taakseen jättää edestään löytää. Niin totta, että kurkussa pala kasvaa klöntin kokoiseksi kun vain ajattelenkin. Työtä on paljon!

Joka ikisen postauksen, joita on 
181 kpl
joka ikisen kuvan, joita on
tsiljoona ( en muuten paljonkaan liioittele ;) )
käyn läpi ja poistan niistä vesileimat, joissa edellisen *piip* blogini nimi komeilee.

On tässä hommaa. Hetki jos toinen tässä taatusti menee mutta pikku hiljaa. Sen jälkeen mikään ei muistuta entisen blogin nimestä.

Teille joille tämä *piip* juttu ei avaudu, jotka löysitte tänne muuta kuin vanhan blogin kautta, kerron että kirjoitin puolentoista vuoden ajan blogia, jonka nimeen kuluneena syksynä puuttui iso kansainvälinen yhtiö. Viestittely heidän suunnalta oli erinomaisen asiallista, mutta ehdot, joihin olisin joutunut sitoutumaan, jos olisin jatkanut blogini kirjoittamista aikaisemmalla nimellä, eivät tyydyttäneet minua. 
Tästä kokemuksesta viisastuneena - tutustuessani yhteistyöehtoihin - päätin pitää tiukasti kiinni vapaudestani bloggaajana. Jatkaa tällä samanlaisella kotikutoisella tyylilläni.

Oma blogi - oma lupa <3

Niin että tässä ollaan. Kokonaan uuden blogin nimen ja osoitteen kanssa. Kaikki edellisen blogin postaukset on ovat täällä, jatkan siitä mihin olen jäänyt.

Lämpimästi tervetuloa Oikeasti aikuisen seuraan <3

Edit: Nyt sitä ollaan jo Bloglovin´ ja Blogipolun listoilla. Hommat täällä edistyvät.

6 kommenttia

 1. Jopas jotakin, että blogin nimikin voi tuollasta saada aikaiseksi.....no nyt on oma blogi..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa Irmastiina, että liityit blogin seuraajaksi. Lämpimästi tervetuloa <3

   Älä kuule muuta sano! Ajattelin että johan on wau! kun sellainen pieni blogi on herättänyt suuren yhtiön huomion. Lopputulema on sitten tämä. Isot jyrää pienet. Suomen lakipykälien mukaan ei entisen blogin nimessä ole mitään moitittavaa, mutta muualla on toisin. Katsoin parhaaksi vetäytyä kisasta ja lähteä uudelle tielle. Ja tässä ollaan :)

   Oikein ihanaa loppu vuotta Irmastiina!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Paula <3
   Googletin netin puhki, varmistaakseni ettei tämän uuden blogin nimi ole missään vakiintuneessa muodossa jo käytössä. Ei tällaisia blogin vaihdosoperaatioita kovin usein toivo kohdalle. Huh!
   Oikein mukavalta tämä uusi blogi tuntuu. Olen jo tänne kotiutunut :)

   Ihanaa että liityit näin heti tuoreeltaan blogin seuraajaksi. Lämpimästi tervetuloa <3

   Mukavaa loppuvuotta!

   Poista
 3. Täällä ollaan koko sydämellä ja hurjaa tuo sinun työ mikä edessä. Oikeesti aikuinen on oikeasti aivan älyttömän hyvä nimi. Onnea uudelle blogille ja sinulle parempaa uutta vuotta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, täällä tosiaan olet <3

   Työtä on vaikka kuinka mutta olen jo hyvän matkaa edistynyt. Oikein hyvä, että mulla on loma ensi viikolla. Enemmän aikaa puuhastella täällä.

   Kiitos nimen puolesta, tykkään siitä itsekin. Blogin nimi oli piiiiiitkään, tosi tuskastuttavan pitkään hakusessa. Ja kun se sitten "löytyi" mä valaistuin saman tien. Tämähän se on, miksi en heti keksinyt. Kerron tästä tarkemmin blogissa ihan lähi tulevaisuudessa.

   Mutta nyt skumppapullon korkit kattoon ja uutta vuotta vastaanottamaan.

   Hyvää uutta vuotta Tiia!

   Poista

Mukavaa, että olet löytänyt blogiini. Kiitos jos vielä käytit aikaasi kommentointiin. Eläköön keskustelu!
Seuraamalla Oikeasti aikuista somessa, saat tiedon uusista postauksista ensimmäisten joukossa.

Facebook, Google +, Instagram, Pinterest @oikeastiaikuinen