Hyvää pääsiäistä!- pääsiäinen yllätti... 

Pääsiäiskoristelu jäi kalkkiviivoille, mutta ehdin kuitenkin. Miten kummassa kaikki juhlapyhät tulevat yllätyksenä - nytkö se jo on? Pääsiäinen tosin seilaa pitkin kevättä. Ei sitä koskaan tiedä mistä sen minäkin vuonna eteensä saa. Noh, ainakaan jos ei kalenterista katso. En ole oppinut sitä laskenta kaavaa, jonka mukaan pääsiäinen vuosittain määräytyy. Niin että pääsi taas yllättämään. Oliko hyvä selitys ;)?

Juhlitaan nyt tätä. Tiedä, jos pääsiäinen vielä joskus otetaan pois. Tai palkattomiksi pyhiksi muutetaan. Tiedättekö, oon kyllä ihan ulalla ja kärryistä pudonnut kuinka on yhteiskuntasopimuksen laita. Että missä mennään tällä hetkellä? Syksyllä kävin oikein kuumana kun hallitus saneli kaiken palkkaa myöten loppuvan työtä tekeviltä. Tai no ei se nyt ihan noin ollu, mutta ei paljon puuttunut. Silloin ääntelin ärräpäitä uutisia kuunnellessani.

Tunteet laantuu. Kukaan ei jaksa vihoissaan porista alvariinsa. Siinä saattaa vaikka kypsyä.
Niin että lopetin asian aktiiviseurannan. Öööö... No nyt pääsi jo unohtumaan että mitenkäs yhteiskuntasopimus pääsiäiseen liittyy... No ei sitten mitenkään!
Nautitaan pääsiäisestä. Eiks näin!
Laitoin kylmään valmistumaan rahkaherkkua. Piti jo eilen, mutta kiire vei voiton. Yhtään en tiedä mitä siitä tulee, mutta peukut on pystyssä. Pitäkää tekin. Meinaan, jos hyvä tulee kerron tarkemmin. Jos asiasta ei kuulu mitään, tiedätte: pönkään meni.

Nauttikaa pyhistä ja vapaista kaikki te siellä <3
Sii juu!8 kommenttia

 1. Kalkkiviivoilla ollaan juu, mutta ei yhden yhtä pääsiäiskoristetta. Kaik mänt kirpparilla :). Tulppaaneja sentään on maljakossa ja mämmiä kaapissa, mutta siinä se sitten onkin. Huomenna jahka mies pääsee töistä, pakataan auton takakontti täyteen mailoja ja suksia ja vaihdetaan hetkeksi maisemaa. Ja istutaan valmiisiin pöytiin syömään. Kivaa.

  Eikä ole mullakaan käsitystä sopimuksista. Olen lopettanut kaikenlaisten ristiriitojen ja negatiivisten uutisten seuraamisen. Alkaa vaan ahistaa, kun en niille kuitenkaan mitään voi.

  Kaikkea kivaa pääsiäiseen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kuule, en ollenkaan ymmärrä että jos jotain ajattelee laittaa ja koristella, miksi se jää viimetippaan??? Mutta niin mulle vain käy, juhla toisensa jälkeen :/
   Me ollaan kotosalla pääsiäisen aika. Monta pyhää. Kiva katsella ympärilleen kun on vähän laitellut koristelua.

   Ihanaa päästä matkalle muihin maisemiin ja valmiisiin pöytiin. Kannatan :)

   Sama mulla kuule. On päiviä että skippaan kaikki uutiset. Tuntuu pahalta kuunnella maailman murheita ja oman maan vaikeita asioita kun niille ei mitään voi. Ja multa on mennyt täydellisesti usko meidän omiin poliitikkoihin. Tekisin Carl Haglundit ja eroaisin, jos olisi puolue mistä erota. Kun poliitikolta menee usko politiikkaan kertoo se aika paljon...

   Oikein mukavaa pääsiäisen jatkoa ja hyvää matkaa. Nauttikaa <3

   Poista
 2. En minäkään tuosta yhteiskuntasopimuksesta ole enää perillä, tuleeko vaiko ei... Alkoi kanssa niin risomaan nuo jatkuvat kiristykset ja heikennykset etten ole jaksanut seurata...

  Nämä juhlapyhät tahtovat tulla myös meikäläiselle aina vähän yllätyksenä, tämä pääsiäinen on aina haastava, kun vaihtaa paikkaa, kun mulla tahtoo olla ongelmia joulunkin kanssa, joka vuosi se vaan yllättää :D.

  Kivaa ja rentouttavaa pääsiäisen jatkoa sinne teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kuule, se on mennyt jo ihan naurettavuuksiin, juupas -eipäs touhuksi. Taustalla valtapelejä. Koskaan ei maan hallitus näytä olleen näin selkeästi työnantajapuolen talutusnuorassa. Kuin määkivät pässit narun päässä. Oikein puistattaa miten heikolta hallitus näyttää!

   Totta! Sama täällä. Joulu yllättää joka vuosi. Niin ei se ihme ole pääsiäisen kanssa, joka ei omista vakipaikkaa kalenterissa ;D

   Kiitos samoin Anu. Oikein mukavaa pääsiäisen jatkoa <3

   Poista
 3. Ihanaa pääsiäisen aikaa <3

  Ei tullut pääsiäinen yllätyksenä tänä vuonna, mutta en vain jotenkin jaksanut panostaa. Helmililjoja ja perunanarsissi on sekä paleltuneet narsissit terassilla, lapsille suklaamunia. Mutta ihana pikkuloma kaikesta huolimatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3

   Ei kannata itseään stressata, jos siltä tuntuu ettei natsaa panostamisen kanssa. Tosiaan vapaat ne on kuitenkin, oli koristelua tai ei :)

   Helmililjat ovat kauniita. Kaupoissa olen niitä ihastellut. Meillä kun on kaksi kissaa, joista Keke (tuossa kuvassa) on kovin kukkien perää. Rouskuttaa ne tyngiksi, jos ei pidetä vahtia. Siksi hankin kukkia harvakseltaan. Nyt ostin, kun ollaan kotosalla pitämässä poikaa silmässä :)

   Mukavaa pääsiäisen jatkoa Tuija <3

   Poista
 4. Minä onnellinen sain tytön perheen pariksi päiväksi tänne. Hänkin on nykyisin töissä melkein yötä myöten eli tosi harvoin pääsevät kyläilemään.Kauppojenkin täytyy nykyisin olla auki 24/7. Mitenkähän ennen on selvittykään?
  Hyvää pääsiäistä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa saada tärkeät ihmiset ympärilleen <3

   Sanos kuule muuta. Maailma on auki 24/7. Ihanko oikeasti kauppoihin riittää asiakkaita öitä ja pyhiä myöten? Tai ehkä sitä itse on tottunut aikoinaan siihen, ettei kaupat ja palvelut olleet aina auki, niin ei osaa tähän nykyiseen menoon sulautua. Tykkään viettää vapaata muualla kuin kaupoissa.

   Mukavaa pääsiäisen jatkoa läheistesi kanssa Marketta <3

   Poista

Mukavaa, että olet löytänyt blogiini. Kiitos jos vielä käytit aikaasi kommentointiin. Eläköön keskustelu!
Seuraamalla Oikeasti aikuista somessa, saat tiedon uusista postauksista ensimmäisten joukossa.

Facebook, Google +, Instagram, Pinterest @oikeastiaikuinen