Ite tehtyäja kuulumisia
Heipatirallaa kaikki te ihanat <3 Täällä taas, pikku hiljaisuuden jälkeen. 

Iski sellainen matalapaine meikäläiseen. Oon ollu aika maissa. Ei, ei onneksi ei mitään ole oikeastaan tapahtunut, mutta sen verran kuitenkin, että mollisävelet ovat mun eloa taustoittaneet. On surullinen ja just the nobody fiilis. Oon kovasti miettinyt kaikenlaista. Paljon harmaata, enimmäkseen. Matalapaine on kova ruokkimaan itseään. Mielessä pyörii kaikkia ikäviä juttuja.

Noh, tää on tätä. Jaksettava on, kunnes taas mieli kirkastuu. Yksi mikä aina toimii on raitis ulkoilma. Ulkoilun ajaksi kaikki ikävät jutut jää taka-alalle. Niin tänäänkin.

Käveltiin pitkä lenkki tuolla rannoilla ja metsässä. Jos ei kalenterista varmistaisi, ei uskoisi että on helmikuu. Perinteistä sydäntalvea. Saniaiset ja ketunleivät vihertää kuulkaa kuin kesällä konsanaan. Jäät tekevät lähtöään. 
Eikä noita jäitä ole ollut koko talvena kuin meren poukamissa ja rannoilla. Suomenlahti on ollut sula niin pitkälle kuin  rannalta näkee. 
On tää ollu kumma talvi. Säätiedotuksista olen päätellyt, että meidän talvi on siirtynyt Atlantin toiselle puolelle. Siellä on ollut talvea ihan kuin meillä joskus muinoin.

Kävelylenkki päätettiin perinteisesti - oikeesti, harvoin ohi kuljetaan poikkeamatta - kahvila Kampelaan. Missään ei ole sellaista pannukakkua kuin siellä. Pannukakut hävisivät hetkessä meidän lautasilta. Olisin nuollut lautasenkin, jos ei olis ollut muita ihmisiä näkösällä :)

Pipo, se on se tämän postauksen ite tehty. Ei ollut ohjetta. Palmikoita neuloin aikani ja kaventelin pikkuhiljaa. Tupsun tein vielä pipon kärkeen. Sellainen se. Ihan käyttökelpoinen tuli. Mitäs tykkäätte?


Oikein mukavaa alkavaa viikkoa, ihmiset ihanat!10 kommenttia

 1. Kampelassa täytyy kyllä poiketa, vaikuttaa aika mahtavalta paikalta! Ja pipo, se on upea. Näyttää ihanan pehmoiselta ja lämpöiseltä. Ihana nähdä sinun oma tekemäsi neulos.

  Piristystä, kevätaurinkoa ja ilonhetkiä sinulle <3

  Terkuin Hanna ja neljän kissakopla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna <3
   Kampelaa suosittelen kaikille ohikulkijoille. Ihana vanha "kalastajamökki" aivan meren rannassa. Ihanat ulkona istumisen mahdollisuudet kun sää suosii :)

   Kaikkea hyvää teille kaikille :)

   Poista
 2. Tosi kiva pipo! Heti katselin mallia, että josko minun puikoiltani syntyisi tuollainen kun tuli yhdet langat ostettua :) Toivottavasti kevätaurinko alkaa piristää, itsekin olen taas pohjamudissa rypenyt niin olisi vaihteeksi parempien päivien vuoro... Jaksamista, Pirjo <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika ihana <3
   Neulominen on kyllä terapeuttista. Vaikka ajatukset olisivat vähän raskaita, neulominen auttaa. Vähän kuin lepuuttaisi itseään, kaikesta mollitunnelmasta huolimatta.

   Kaikkea hyvää ja keveämpiä aikoja Marika <3 Kyllä me tästä.

   Poista
 3. Upean pipon olet saanut aikaan! Toivottavasti matalapaine väistyy ja elämään tulee aurinkoa ja iloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mamma N <3
   Pipo on lämmin ja hyvin päähän istuva. Hyötykapine.

   Kyllä tämä kai tästä valkenee. Sitä kohti, kiitos toivotuksesta ihana <3

   Poista
 4. Voi että :( kevät on vähän sellaista aikaa monelle, että fiilikset vetää pohjamutia :( toivon mukaan kohta tulee paremmat fiilarit kun aurinkoa alkaa näkyä enemmän <3

  Upeita kuvia taas ja tuo pipo! <3 Oijoi, kelpaisi minullekin :) <3 Olet taitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna tsempistä ja pipon puolesta <3 Ja kuvien puolesta.
   On jotenkin niin mehut veks, mutta kuten sanottu, kyllä kai tämä tästä joskus taas iloisemmaksi muuttuu.

   Ihana Jonna, kaikkea hyvää sinullekin <3

   Poista
 5. Ymmärrän fiiliksesi, helmikuu on vuoden vaikeinta aikaa minullekin. Hyvin kuulostaa tutuilta tuntemukset ja helposti tulee otettua sitä happea aivan liian vähän, kun happihyppelyt juuri pelastaa päivän.
  Auringonpaistetta sinulle ja toivottavasti mollivoittoisuus muuttaa muotoaan ja saat ilosta kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppi tulee tarpeeseen, kiitos Tiia siitä <3
   Valoa tähän elämään tosiaan tarvitaan. Se on toivottavasti edessäpäin.
   Juu ja happi tekee kyllä ihmiselle hyvää :)

   Ihanaa kevään odotusta Tiia!

   Poista

Mukavaa, että olet löytänyt blogiini. Kiitos jos vielä käytit aikaasi kommentointiin. Eläköön keskustelu!
Seuraamalla Oikeasti aikuista somessa, saat tiedon uusista postauksista ensimmäisten joukossa.

Facebook, Google +, Instagram, Pinterest @oikeastiaikuinen