Arkikuva 6/52Vuoden ajan joka viikko yksi kuva ja tarina sen takana omasta tavallisesta arjestani
Palaveri remonttireiskojen kanssa.


Viikko kuusi alkoi omistamani asunnon remontin suunnittelulla. Kohteessa on jo alkanut taloyhtiön puolesta putki- ja sähköremontti. Samalla koko asunto remontoidaan katosta lattiaan: kylpyhuone, keittiö, lattiat, seinät, katto ja osa seinistä puretaan. Tämän asunnon osalta remontti alkaa maaliskuussa.

Suunnitelmia on tehty ja niiden pohjalta olen hyväksynyt tarjoukset. Tällä kertaa katsottiin paikan päällä miten kaikki lopulta menisi. Tässä käydään neuvonpitoa tulevan uuden sähkökaapin paikasta. Valtavan isoja kun nykyään ovat nuo kaapit virran- ja nettiyhteyksien jakajina. Saa siinä senttimetrit tarkkaan laskea, että kaappi tulisi mahdollisimman järkevään ja mielellään näkymättömään paikkaan pienessä eteisessä.

Hyvä on neuvotella osaajien kanssa. Heille kaikki tuo on selkeää kuin suora seiväs kun taas maallikolle vaikeampaa. Pitäisi osata kuvitella miltä valmis aikanaan näyttää. Kuvittelu on ihan kaikkein vaikeinta.
Onneksi on erilaiset havainnekuvat. Niiden avulla saa käsityksen mitä on tilaamassa. Ja onneksi on osaajat jotka kädestä pitäen näyttävät mikä tulee mihinkin ja miten.

Tästä projektista kuulette kevään aikana. Miten se etenee ja mikä on lopputulos. 
Hui, ihan mua iloisesti jännittää!

Mukavaa tiistaita ja ihanaa ystävän päivää kaikki te siellä <3
Taputan itseäni olkapäille, hyvä minä. Nyt on arkikuvat per viikko ajantasalla :)
Sii juu!4 kommenttia

Mukavaa, että olet löytänyt blogiini. Kiitos jos vielä käytit aikaasi kommentointiin. Eläköön keskustelu!
Seuraamalla Oikeasti aikuista somessa, saat tiedon uusista postauksista ensimmäisten joukossa.

Facebook, Google +, Instagram, Pinterest @oikeastiaikuinen