Top 3 herkut

- iltapala, välipala, hyväpalaMikään ei ohita mun herkkulistalla mansikoita. Nyt niitä taas saa. Kotimaisiakin, jos vaan kukkaro sietää. Vaikka en kyllä niiden hintaa moiti, ovat parhaita. Mansikalle lisukkeena käy moni. Tykkään banaanista ja erilaisista rahkoista. Ripaus mysliä niin se on siinä. Herkku!

Poppiscornien ravitsemuksellisuudesta ja paistorasvojen kökköydestä saa olla mitä mieltä tahansa. Mä niin tykkään. Juuri paistettuna, miedosti suolattuna. Täyttää kivasti. Pitää nälän kaukana. 

Ympäri vuoden saatavilla mutta ehdottomasti kesään kuuluva - jäätelö. Sitä on nykyään ihan liikaa. Kun ei osaa tällainen herkuttelija päättää minkä haluaisi just nyt syödä. Kaikkia haluaisi maistaa kerralla, tietty. Olen ihan toivoton kylmä-altaiden äärellä. Kierrän niitä myötä- ja vastapäivään. Mietin minkä ottaisin. Joskus ravaan siinä ympyrää niin, että valvontakameroiden kuvia katselevat alkavat jo terästäytyä ja seurata mitä oikeastaan tuo nainen tuolla pörrää. 
Noh, en tiedä onko ihan noinkaan, mutta en ihmettelisi. Päättäminen on vain niin vaikeaa. Tuonkin mustikka-vanilja herkun ostopäättökseen meni noin... hhmmm kilometri!

2 kommenttia

  1. Maistuvia herkkuja sinulla onkin! Jäätelön valinta on vaikeaa, niitä on ihan liikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näillä kesä menee oikein kivasti. Talvella sitten vähän tuhdimpia herkkuja :)

      Poista

Mukavaa, että olet löytänyt blogiini. Kiitos jos vielä käytit aikaasi kommentointiin. Eläköön keskustelu!
Seuraamalla Oikeasti aikuista somessa, saat tiedon uusista postauksista ensimmäisten joukossa.

Facebook, Google +, Instagram, Pinterest @oikeastiaikuinen