Gimis on Stadi

- Helsinki päivä ja Stadin kundi


Helsinki päivää vietetään näin kesäkuussa. Koko kaupunki ja erityisesti keskusta täynnä häppeningejä tän 12.6 kunniaks. Pitäis olla kaikilla stadilaisilla virallinen vabari tällaisena päivänä. Hei oikeesti, eihän noita kaikkia kivoja juttuja muuten pääse tsiigaan. Paitsi silloin kun juhlapäivä osuu viikonloppuun, mut se ei usein oo se.

Noh, mut kaks on joita ei ohiteta: 
Kaupunginjohtajan tarjoama aamutsufee kaupungintalon sisäpihalla. Se on tarkotettu kaikille kynnelle kykeneville ja niille joil ei oo aamulla kiirus duuniin. Jumalaton jono joka kerta, satoi tai sit paistoi. Kahvii kuppeihin duunaa Pauligin Paula-tyttö. Kahvin messis saa raparperipiirakkaa. Tää on aina perinteisesti näin tää makupari.

Stadin kundin ja friidun julkaisu Espan lavalla. Se on klo 12.00. Stadin Slangi ry tekee nää valinnat. Tosi glaiduu, et Jussi Raittisesta tuli tän vuoden Stadin kundi. On tittelinsä niin ansainnut. Mun yhden hengen raati on joka vuosi aina tuolta 1996 vuodesta valinnut Jussin, mut nyt vasta virallinen valintaporukka älys saman. Hyvä et nyt ettei joskus myöhemmin. Ei täs kukaan nuorru.
Friidu on tänä vuonna Anne Berner, tää uuden lastensairaalan tukiyhdistyksen diriga.

Onnea molemmille. Erityisesti Jussille, pus!

Satoi tai paistoi niin paikalla on oltava näissä kahdessa keisissä. Ja tänään sato. Vodaa tuli ku sieltä. Mut mitäs pienistä kun ei nekään meistä :D

Stadin kundit ja friidut sielt 1996 vuodesta alkaen.Ei kommentteja

Mukavaa, että olet löytänyt blogiini. Kiitos jos vielä käytit aikaasi kommentointiin. Eläköön keskustelu!
Seuraamalla Oikeasti aikuista somessa, saat tiedon uusista postauksista ensimmäisten joukossa.

Facebook, Google +, Instagram, Pinterest @oikeastiaikuinen