HuipullaViikonloppuna ulkoiltiin kävellen ja pyöräillen. Lämmin sää helli. Ajatella, syyskuun puoliväli ja t-paidassa pärjäsi. 

Lähdetään yhdessä, Vuosaaren huipulle. Matkan varrella on paljon kaunista. Metsää, laajalti Natura 2000 luonnonsuojelu aluetta, kaunis lampi. Ja vielä kauniisti kukkivia kukkia.


Huipulta näkee kaikkiin ilmansuuntiin. Kauaksi merelle, pitkälle manteretta. Aurinkoisena poutapilvipäivänä näkee pilvien varjoja vihreää maisemaa vasten. Vuosaaren sataman toimintaa voi seurata aitiopaikalta. Näin syksystä lintubongarit ovat sankoin joukoin tähyilemässä taivaalta etelänmatkaajia. 

Täyttömäkeä on rakennettu pitkin aikaa. Sinne on tuotu kiviä, erilaisia maa-aineksi ja kasveja läheltä ja vähän kauempaakin. Polut, kiviaidat koko mäki on rakennettu ulkoilijoiden iloksi ja luonnon moninaisuutta esitellen. 

Tätä paikkaa suosittelen kaikille siellä päin liikkuville tai vähän pidemmältäkin tuleville. Huipulla on melkeinpä ikituuli. Hyvä tapa tuulettaa ajatuksiaan ja antaa katseen kulkea maiseman halki.

Suosittelen myös Vuosaarenhuippu-blogia. Sitä kirjoittaa luontopuutarhuri ja Vuosaarenhuipun maisemoija Jukka Toivonen. Mies huipun takana. Vai sanottaisko mies huipulta :) Blogissa on paljon mielenkiintoisia juttuja ja runsaasti valokuvia. Tervemenoa sinne!

6 kommenttia

 1. Ihan mahtavat maisemat Vuosaaressa! Ja mitä upeita kuvia,
  olet todella lahjakas valokuvaaja!

  Kaunista syksyn jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin hulppeita maisemia. Vuosaaressa on paljon ihasteltavaa.
   Kiitos Teija kauniista palautteestasi. Se lämmittää ja ilahduttaa.

   Parhainta syksyä myös Sinulle ja tervetuloa toistekin :)

   Poista

Mukavaa, että olet löytänyt blogiini. Kiitos jos vielä käytit aikaasi kommentointiin. Eläköön keskustelu!
Seuraamalla Oikeasti aikuista somessa, saat tiedon uusista postauksista ensimmäisten joukossa.

Facebook, Google +, Instagram, Pinterest @oikeastiaikuinen