Lauantain kotihommia- teltalla

Terveiset Saaresta! Täällä on vietetty ihanaa lauantaita, sää on suosinut. Toivottavasti kaikkia muitakin tänä monien juhlien päivänä.

Me ei ole juhlittu, mutta mukavan juhlava olo kun on viikkosiivoukset tehty. Matot saaneet päivänpaistetta ja piiskaa. Tuo entisten aikojen pölynimurin korvike on mun lapsuuden kodista. Mattopiiska - kuka muistaa? 

Lattia me lakaistiin ja pyyhittiin kostealla. Kiva laittaa matot takaisin puhtaalle lattialle.
Nälkä näissä hommissa tulee. Syötiin grilliherkkuja. Mun tämän hetken suosikkeja ovat erilaisista juureksista kootut nyytit. Nam!
Astiat tiskasin ja ekan kerran tänä keväänä ne ovat auringon kuivattamia. Niin luksusta.Mun lempihommia eivät ole siivoaminen, tiskaaminen, pyykkäminen, perus kotihommat, vaikka niitä teenkin ihan (melkein) mukisematta. Mutta kuulkaas jotain kummaa tässä on, kun täällä Saaressa kaikki nuo pakolliset välttämättömyydet tuntuvat mukaville. Ilman ensimmäistäkään talouskonetta tai apuvälinettä. Jollei mattopiiskaa tai tiskiharjaa sellaisiksi lasketa. Hitsi vie, oikein tykkää puuhata näiden hommien parissa!Kun työ on tehty, on niin mukava olo. Näinhän se aina menee. 
Tämän kun muistaisi kaikkien ei niin kivojen hommien edessä. Tekemätön (pakko)työ se vasta mieltä painaa ja rasittaa. Joskus sitä ihan turhaa vetkuttelee, kun tekemällä pääsisi siitä eroon.
Tehtynä ja valmiina kaikki velvollisuudet ja muut hommelit muuttuvat saataviksi. Lopputulos lähes poikkeuksetta palkitsee. Vähintääkin, että on saanut senkin työn pois kuljeksimasta. Kiva tunne. Eiks vaan?
Sen jälkeen saa nauttia.

Onko sinulla jotain ehdottomia inhokkeja, joita et millään tekisi - ainakaan ellei olisi pakko? Millä silloin tsemppaat itsesi liikkelle? 
Mikäs tässä. Siistissä majassa :)

Ja lopuksi ihanaa, ihanaa! Lämpimästi tervetuloa Uraäidin ruuhkavuodet - blogin kirjoittaja Uraäiti blogini seuraajaksi. Mukavaa, että liityit joukkoon <3


Ihanaa lauantai-iltaa kaikki te siellä ja hyvää viikonlopun jatkoa <3


2 kommenttia

 1. Idyllistä lomailua pakollisista töistä huolimatta :-) Oma inhokkini on ikkunoiden pesu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tämä onkin, EO :)
   Ikkunoiden pesu unohtui tuosta minun listasta. Ehkä sen takia, että Saaressa sitä ei tarvitse tehdä ;D

   Poista

Mukavaa, että olet löytänyt blogiini. Kiitos jos vielä käytit aikaasi kommentointiin. Eläköön keskustelu!
Seuraamalla Oikeasti aikuista somessa, saat tiedon uusista postauksista ensimmäisten joukossa.

Facebook, Google +, Instagram, Pinterest @oikeastiaikuinen