Hotel Acta Mimic, Barcelona

   vähän erilainen hotelli ja huone











Hotellimme Barcelonassa oli sekoitus uutta ja vanhaa. Vanhaa olivat ulkoseinät. Acta Mimic on rakennettu vanhaan teatteriin. Näkyvimnin teatteri on hotellin julkisivussa. Teatterin kadunpuoleinen seinä on jätetty jäljelle ja sen taakse on rakennettu hotelli. Sisällä ei kaikki ole ihan perinteistä hotellia, vai mitä olette mieltä kuvien perusteella.

Huoneratkaisut on toteutettu tavanomaisesta poiketen. Aloitetaan pesutiloista. Ne veivät huoneen ikkunapaikan. Suihku ja lavuaari olivat huoneessa, osa huonetta. Valo- ja pimennysverhoilla erotettavissa huoneesta. Esimerkiksi yöksi saattoi vetää verhon huoneen poikki ja sai nukkua mukavan pimeässä huoneessa. Huoneen puolella oli parisänky ja vaatteiden säilytystila. Tv seinässä ja pari tuolia. Wc oli onneksi erillisenä, ihan oikealla ovella varustettuna :D

Huoneen koko ulkoseinä oli ikkunaa. Ikkunasta oli turha kurkotella maisemia. Vanhan teatterin etuseinän ikkuna-aukot eivät osuneet huoneemme kohdalle. Muuta kuin osittain.
Aamu aurinko valaisi huonetta kauniisti. Samoin myöhäisen iltapäivän valo sivusi katua, jolla hotelli sijaitsee ja valaisi huoneen pehmeällä valolla. 
Hotellin pohjakerroksessa sijaitsevat oleskelutilat televisioineen ja ihanine pallotuoleineen. Tuoleihin oli mukava upota hetkeksi omine ajatuksineen. Alimmaisessa kerroksessa on myös aamiaisravintola, joka muuna aikana toimii hotellin ravintolana. 
Aamiainen oli runsas. Valinnan varaa joka makuun. Kattokaa mun ilmettä, hei! Mä oon todella aamiaisihminen. Silmät kiiluen söin kaikkia niitä herkkuja. Vieläkin nousee vesi kielelle. -oottakaas, pyyhkäisen leuan että päästään jatkamaan, noin ;D

Katu, jonka varrella hotelli sijaitsee, on hiljainen. Ei läpikulkuliikennettä. Sijainniltaan hotelli on pienen kävelymatkan päässä La Ramblalta ja Vanhasta satamasta. Lähimmälle metroasemalle matkaa muutama sata metriä.

Acta Mimic on kolmen tähden hotelli. Etelä-Euroopassa hotellien tähtiluokitus ei ole ihan verrannollinen meidän vastaaviin. Voi olla riskaapelia valita "vain" kolme tähteä. Hotelli voi olla pahimmassa tapauksessa aikas rupunen. Vähemmän kuin me kolmelta tähdeltä odotamme. 
Tämä hotelli oli iloinen yllätys. Siinä on hotellia ihan tarpeeksi. Siisti, rauhallinen, hyvä sijainti, erinomainen aamiainen ja ihana ystävällinen henkilökunta. 

Hotelleissa tärkeintä on riittävät mukavuudet, hyvä sijainti. Loppupeleissä hotellissa käydään nukkumassa. Muu aika kuluu yleensä ihan jossain muualla :)

Osoite: C/ Arc del Teatre, 58, 08001 Barcelona, Espanja


Minkälaisia kokemuksia Sinulla on hotelleista? Ovatko täyttäneet lupaukset ja ennakko odotukset, vai olleet ihan susia?


         Mukavaa viikonlopun odotusta ihanaiset kaikki <3




4 kommenttia

 1. Miten hauska ja erilainen hotelli, veikeitä yksityiskohtia. On kyllä kaikenlaisia kokemuksia hotelleista, Barcelonassa olemme olleet kahdesti ystävän tädin asunnossa, siis vuokralla ja oli kiva pikku pihakin ja todella rauhallisella alueella, mutta silti lähellä Ramblasia, n.10 min. Viimeksi vuokrasimme asunnon pikkukujalta Ramblasilta pääsi asuntoon ja ei ollut kyllä yhtään niin kiva. Iso oli ja kaikilla omat huoneet, mutta jotenkin oli epäsiisti ja vielä ylin kerros, ei hissiä. Aargghhh ne matkalaukut..

  Kivaa päivää Pirjo. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia <3 Mukava hotelli ja ehkä vähän uskaliaskin sisustus huoneissa. Mutta hyvin kelpasi meille.
   Tuollaista en minä matkoillani ole vielä kokemus. Että asuisi jossain asunnossa. Sitä täytyy kyllä harkita joskus jollekin matkalle. Huuh! Paha yhdistelämä tuo ylin kerros ja ei hissiä. Barcelonassa kerrostalot ovat aika korkeita :/

   Samoin Tiia sinulle kans oikein mukavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua <3

   Poista
 2. Onpa kivan näköinen! Ja kylppäri verhon takana, erikoista :) Ja mikä aamiainen (vesi nousee täälläkin kielelle ihan kuvaa katsoessa)! Minkä hintainen hotelli oli? Hotellikokemukset ovat vaihdelleet; joskus on ollut huonompi kuin on odotettu ja joskus parempi :) Mutta Barcelonan hotelli on vasta etsinnässä.. - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)
   Niinhän se on, että hotelleista osa täyttää kaikki odotukset, toisissa on toivimisen varaa. Matkoilla toivoisi olevan vaan niitä mukavia. Hotellilla on oma tärkeä osuutensa matkan onnistumisen kannalta.
   Acta Mimic on kohtuu hintainen. Olimme siellä pääsiäisen jälkeisellä viikolla (lähtö pääsiäislauantaina) Hinta oli aamiaisen kanssa n. 150 euroa / yö

   Poista

Mukavaa, että olet löytänyt blogiini. Kiitos jos vielä käytit aikaasi kommentointiin. Eläköön keskustelu!
Seuraamalla Oikeasti aikuista somessa, saat tiedon uusista postauksista ensimmäisten joukossa.

Facebook, Google +, Instagram, Pinterest @oikeastiaikuinen