Eromanga


- kun lihapiirakalla on väliä

Jatkan aamukahvi- / teekuppi haasteen parissa. Tämän aamupäivän kahvin nautin Eromanga-kahvilassa. 

Kahvikuppini 3/5 
          - erityisesti sen lisuke, nam!Kahvikuppi näytti olleen Arabian. Äkkiä vilkaisin. Kahvi oikein hyvä peruskahvi. Nopeasti maistelin. Ja tuoretta, siitä plussat.

Sitten asiaan:
Eromangan lihapiirakka, oletteko maistaneet? Kannattaisi, ehdottomasti. Taikina maukas ja pehmeä. Tarjoillaan aina lämpimänä ja tuoreena. Sisältä ei tarvitse sattumia etsiä. Täytettä on runsaasti.

Tuhti se on. Samalla lihapiirakalla hoidat aamiaisen, lounaan ja vielä iltapäivän välipalan. Päivällisaikaan alkaa vasta nälkä vaivata.
Tällainen herkku jos kohdalle osuu, älä ohita. Se vie käsityksesi lihapiirakoista uudelle tasolle :)

Haastan mukaan Paulan Arkiporinaa -blogista. Esittelisitkö aamukahvi- / teekuppejasi ja kertoisit kuppeihin liittyviä tarinoita viitenä päivänä? Kuppi per päivä.
Tämä haaste on notkea, taipuu moneksi. Haasteen vastaanottaja saa sitä muokata mieleisekseen. Kertoilla kupeista tai niiden vierestä :) Lähtisitkö Paula mukaan? Olisi kiva nähdä minkälaisia ovat sinun kupposesi.

Tästä Eromangan sivulle
Hyvää alkanutta viikkoa!

6 kommenttia

 1. Kun saa hyvän lihapiirakan, niin se on todella hyvää. Valitettavasti usein pettyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Moni lihis päältä kaunis...
   Kun hyvä osuu kohdalle, siitä nauttii :)

   Poista
 2. Kiitos haasteesta, Pirjo! Kovin mielelläni otan sen vastaan, se on minulle sopiva. Voin joutua hiukan viivyttämään haasteeseen vastaamista siihen saakka, kun Rauhan synnytys on ohi ja tilanne selvinnyt. Nyt Rauhalla on mennyt pari päivää yli lasketun ajan, mikä sinänsä ei ole mitenkään hälyttävää. Jännittää vain. Ruskalla oli kaksi synnytystä ja kumpikin tuli ihan "sovittuna" aikana, ei tarvinnut tällä tavoin odotella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kivaa, että lähdet mukaan :) Haasteen aikana olen ihan eri tavalla katsellut kahvikupposia ja miettinyt niihin liittyviä muistoja / tunnelmia.

   Rauhalle onnea synnytykseen ja paljon rapsutuksia <3

   Poista
 3. Eromanga - lihapiirakoiden kingi! Parasta se on leipomosta suoraan aamulämpimänä ilman uutta mikrolämmitystä. Haalea, lämpimän rasvainen ja rasvaisen rapea. Kaloritonkin - eikö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kevyt kenttälounashan se. Ihanasti Inna kuvailit sitä. Juuri tuollainen herkku se on.

   Poista

Mukavaa, että olet löytänyt blogiini. Kiitos jos vielä käytit aikaasi kommentointiin. Eläköön keskustelu!
Seuraamalla Oikeasti aikuista somessa, saat tiedon uusista postauksista ensimmäisten joukossa.

Facebook, Google +, Instagram, Pinterest @oikeastiaikuinen