Joulua - vol. 2

- adventin aloitus ja joulukynnet


Joulua kohti. Luukku kerrallaan. Punaisissa kynsissä.

Partiolaisten joulukalenterilla on pitkät perinteet meidän perheessä. Minä olen niitä aikoinaan myynyt ja sitten lapseni omina partioilaisvuosinaan. Sen jälkeen se on joka vuosi käyty ostamassa jonkun lippukunnan myyntipisteestä. Ainoa oikea joulukalenteri omaan makuuni. Kuvitus selkeä. Jokaisen luukun takaa avautuva kuva muuttuu osaksi kalenteria. Suomalainen. Adventit ja itsenäisyyspäivä huomioitu. Ja mikä parasta: luukkujen avaamisen voi aloittaa jo tänään, ensimmäisenä adventtina. Minäkö malttamaton ;)?

Kynsien värityksen suhteen olen vaihtelun haluinen, mutta joulun ajaksi aina punaista ja kimallusta. Niin tänäkin jouluna.

Jos joulukalenteri on vielä hankkimatta, ei kauppaan tarvitse kiirehtiä. Joka vuotinen 


avautuu ihan pian. Se kuuluu myös joulun odotusperinteisiini. Kaunis ja tunnelmallinen. Eikä luukkuja pääse kurkkimaan etukäteen ;)Kaunista adventin aikaa!


8 kommenttia

 1. Kauniit, jouluiset kynnet :-) Mukavaa adventtia sinullekin.

  VastaaPoista
 2. Oikein tunnelmallista adventtia sinne! Kauniilta näyttää, niin koti kuin kynnet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mamma :) Pienillä koristeluilla on suuri vaikutus tunnelmaan.

   Poista
 3. Pitäisköhän minunkin? Ensi viikolla menen kynsihuoltoon, joten uskaltaisinkohan vaihtaa perinteiset valkoiset kärjet punaisiin. Katsotaan miten Mummin kantti kestää. Mutta hienot ovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Inna :) Ei muuta kuin rohkeasti kokeilemaan. Siitä saattaa alkaa uusi ura värillisten kynsien maailmassa. Niin kävi aikanaan minulle. Kun kerran vaihdoin valkoisesta värilliseen niin sille tiellä jäin. Huoltoväli on kuitenkin aika lyhyt. Valkoiseen voi aina palata. Tsemppii!

   Poista
 4. Teillä näyttää ihanan jouluiselta, kiitos postauksesta! Joulukynnet, hianot! Meillä on yksi joulukoriste riippunut viime joulusta, sitä ei nyt enää korjata pois. Muu joulukoristelu saa olla melko niukkaa, sattuneesta syystä. Kynttilöitä tuskin voi tänä jouluna kovinkaan monta polttaa. Mutta: meillä on joulupennut. Jouluna ne ovat reilun viiden viikon ikäisiä pienokaisia ja vipeltäjiä ja suloisia pehmopalleroita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula :) Joulua laitetaan sen verran kun kissaveljeksiltä on mahdollista. Kynttilät ovat saaneet olla rauhassa. Viiksikarvoissa sen tuntee, jos liian lähelle menee ;)
   Teillä ne ovat joulun parhaat: Pienet kissalapset <3

   Poista

Mukavaa, että olet löytänyt blogiini. Kiitos jos vielä käytit aikaasi kommentointiin. Eläköön keskustelu!
Seuraamalla Oikeasti aikuista somessa, saat tiedon uusista postauksista ensimmäisten joukossa.

Facebook, Google +, Instagram, Pinterest @oikeastiaikuinen