Tallinnan konserttimatka


ystäviä, vanhaa kaupunkia ja Tommy Emmanuel
Kevätretki Tallinnaan ja Tommy Emmanuelin konsertti.

Vanha kaupunki ei koskaan petä. Erityisesti aurinkoisena kevätpäivänä kun tunnelma on korkealla ihan omasta takaa. Kapeat mukulakivikadut, vanhat talot ja maisema tiilikattojen yli siniseen taivaanrantaan. Kiireetöntä kulkemista, ajatusten vaihtoa ystävien kesken. Pieniä kauppoja. Herkullinen kahvilakäynti. Juttelua ja naurua.

Illalla konsertti. Australialainen kitaristi Tommy Emmanuel. Karismaattinen ja energinen esiintyjä jonka käsissä akustinen kitara muuttuu kokonaiseksi bändiksi. Jonka valovoima valaisee salin takariviin asti. Eläytyvä musisointi ottaa kuulijat mukaan ensihetkistä lähtien.
Euroopan kiertua ei ulottunut Suomeen, siksi Tallinna. Lähin mahdollinen paikka kokea tämä huippuesiintyjä ja kuunnella uskomatonta kitarataiturointia.

Iltayöstä käsikynkkää ystävien kanssa pimeän kaupungin halki hotellille. Tuulessa hippusia lunta. Kokemusten vaihtoa. Hyvässä tunnelmassa iltaa istuen.

Hymy huulilla vieläkin matkaa muistellessa.

Sellaisia ovat hyvät kokemukset ja mukavat hetket.Ystävien kanssa koettuna erityisesti. Eläen ja myöhemmin muistellen. Hymy huulilla ja lämpö sydänalassa <3

Muutama vinkki Tallinnasta tulossa pikapuoliin: mainio hotelli, hyvän palvelun ravintola ja kiva, itselleni uusi shoppailupaikka.


Mukavaa tiistai-iltaa kaikki te siellä <3
Sii juu!


6 kommenttia

 1. Kuulostaa ihan unelmamatkalta: musiikkia, ystäviä, hyvää ruokaa ja kaunis kaupunki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se Kristiina tosiaan oli <3 Kaikki kohdallaan.

   Mukavaa keskiviikkoa!

   Poista
 2. Vanha Tallinna jäi sydämeen sen kerran, kun siellä kävin. Se tunnelma on ainut laatuinen. Vahinko, että täältä jo matka satamaan vie niin kauan. Ehkä se kerta jää mulle ainoaksi, mutta muistot elää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että sinulla on hyvät muistot matkastasi. Toivottavasti pääsisit kokemaan Tallinnaan joskus uudestaan <3 Tuntuu että se on alati muuttuva kaupunki. Katseltavaa ja koettavaa yllin kyllin. Ja vanha kaupunki ihan oma maailmansa.

   Aurinkoista päivää!

   Poista
 3. Oih, ihana matka teillä ollut vanhojen kamujen kanssa. Mahtavat tunnelmakuvat, ihan sydämestä otti tuollainen tunteiden välitys.
  Mä olin Tallinnassa maanantaina, aurinko paistoi ja voikukat kukki. Räntäsade oli ollut kun oltiin sisätiloissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina <3 Oli kyllä onnistunut matka.
   Hyvään kohtaa osui räntäsade teidän reissulla :)

   Hyvää viikonloppua!

   Poista

Mukavaa, että olet löytänyt blogiini. Kiitos jos vielä käytit aikaasi kommentointiin. Eläköön keskustelu!
Seuraamalla Oikeasti aikuista somessa, saat tiedon uusista postauksista ensimmäisten joukossa.

Facebook, Google +, Instagram, Pinterest @oikeastiaikuinen