Syö hyvin Tallinnassaviihtyisä, hyvän palvelun ja maukkaan ruuan ravintolaroseni 7, tallinn, estonia


- ja nälkä lähtee

Ravintola Platz sijaitsee vanhassa kivitalossa Rottermannin kaupunginosassa. Hassujen, suorastaan outojen modermien töttereiden alakerrassa. Tallinnassa vanha ja uusi rakentaminen kohtaavat villisti, vapaasti ja kieltämättä joskus myös ristiriitaisesti. Mutta ei anneta sen hämätä. Tötteröiden alta löytyy erinomainen ruokapaikka. Viihtyisä, krouvimainen hyvän ruuan ja palvelun ravintola.

À la carte -lista koostuu hyvästä lihasta ja maukkaista kasvisruuista. Eikä laktoosittomia ja gluteenittomia vaihtoehtoja ole täällä unohdettu. Lounaslista puolestaan vaihtuu päivittäin. Se on kuulemma hyvin suosittu.
Palvelu on hyväntuulista ja miellyttävää. Hintataso suomalaisittain erittäin maltillinen. Esimerkkinä aperitiivit, alkuruuat, pääruuat juomineen ja kahvit kahdelle hengelle n. 60 euroa.

Ravintola luo puitteet kiireettömälle hyvästä ruuasta nautiskelulle ja sijainniltaan se on erinomainen. Keskustan tuntumassa aivan Nordic Hotel Forumin vieressä.
Matkalla satamaan tai sieltä kaupunkiin päin nuo tötteröt osuvat usein reitille. Silloin tiedät tulleesi hyvän ruuan paikkaan. Kannattaa käydä tutustumassa.

Seuraavaksi kiva shoppailu paikka Tallinnassa - pysykää siis kanavalla :)
Sii juu!


Ei kommentteja

Mukavaa, että olet löytänyt blogiini. Kiitos jos vielä käytit aikaasi kommentointiin. Eläköön keskustelu!
Seuraamalla Oikeasti aikuista somessa, saat tiedon uusista postauksista ensimmäisten joukossa.

Facebook, Google +, Instagram, Pinterest @oikeastiaikuinen