Villeimmätkin unelmat voivat toteutuatunnelmia Saara Aallon In My Wildest Dreams konsertista


 


costumedesigner, anne-mari pahkalaUpeaa! Mahtavaa!

Kolmetuntinen konsertti kului nopeasti. Katsottavaa, kuunneltavaa ja koettavaa oli yltäkylläisyyteen asti. Tunnelma nousi heti alussa kirjaimellisesti kattoon kun Saara leijui laulaen ilman halki esiintymislavalle. Siitä alkoi mahtava tykitys Saaran upeaa laulua, tanssia ja loisteliaita asuja joita Saara vaihtoi lavalla lennossa.

Minua sykähdytti Saaran ja Matt Terryn duetot Writing´s on The Wall ja Bohemian Rhapsody. Oli mukava kuulla Michael Monroen hiljentyvän Both Sides Now balladiin Saaran kanssa. Kananlihalle ihoni sai duetto Teemu Roivaisen kanssa - Con te partirò. Jestas! Mieshän osaa laulaa. Minulle entuudestaan vain nimenä tuttu Teemu nostatti osakkeitaan. Täytyy tutustua miehen tuotantoon tarkemmin.
Konsertin hillitympään osaan kuuluivat Saaran esiintyminen flyygelin ääressä ja Teemu Roivaisen ja Riku Kantolan liittyminen mukaan kitaroita soittaen.
Ja kyllä - Saaran uutta tuotantoa on tulossa. Siitä makupalana menevä poppikappale Big Dreams and Dirty Fingernails ja heti perään No More Tears (Enough is Enough) discokappale nostattivat itse kunkin peput penkistä :D

Konserttiin kohdistetut odotukset palkittiin runsaalla osaamisella, upealla näyttävyydellä, suurella sydämellä ja koko hallin täyttävällä lämmöllä. Upeiden lauluesityksien lomassa Saara puhui kauniisti omiin unelmiin uskomisesta, itse kunkin tärkeiden asioiden tekemisestä ja tavoittelusta. Mikään ei estä unelmien toteutumista, kunhan on valmis jaksamaan sen eteen tarvittavan työn. Ja että on valmis ottamaan vastaan myös pettymyksiä. Pettymyksiä meille kaikille tulee vääjäämättä. Tärkeintä on ettei niiden anna nousta liian suuriksi esteiksi omien unelmien tavoittelussa.

Olimme kaikki noin 13.000 paikalla ollutta Saaran kanssa samaa mieltä. Vastasimme kuorossa joo! kyllä! tottakai! Saaran kysyessä meiltä onko meillä unelmia, uskommeko niihin ja lupaammeko tehdä töitä niiden eteen. Erityisesti kuulin miesten kovaäänisiä lupauksia olla luovuttamatta. Jes!

Saara kiitti kauniisti kaikkia yhteistyökumppaneitaan. Suurta osaa nimeltä. Tähän konserttiprojektiin on osallistunut parisataa ihmistä. Konsertin lopussa lavalla ei ollut vain Saara ottamassa vastaan suosionosoituksia vaan lähes kaikki illan esitykseen osallistuneet.
Jakaessani konserttikuvia Saaran fanisivustolle minulta kysyttiin tuon viimeisen kuvan kohdalla missä Matt? En tiedä, ehkä jo poistunut paikalta. Edessähän oli Mattin osalta aikainen lento takaisin Englantiin heti seuraavana aamuna. Mutta sen tiedän että jos se olisi ollut Saarasta kiinni, olisi Matt ollut siinä edessä Saaran kainalossa. Niin kauniisti Saara Mattista ja heidän välisestä ystävyydestä konsertin aikana puhui.

Konsertin kuvista olen saanut paljon palautetta. Ilahduin kovasti että Anne-Mari Pahkala, Saaran esiintymisasujen suunnittelija, jakoi omalla Instagram sivullaan ottamani kuvan Saarasta valkoisten helmojen hulmutessa.
Lämmin kiitos <3
Kuvat on otettu Canon Powershot G7X pokkarikameralla, jota ylistän isosti. Mainio valovoimainen kamera tilanteisiin missä ei halua kantaa mukanaan järkkäriä mutta silti hyvää kameraa.
Mainittakoon, ettei konsertissa - mielestäni hyvin saaramaiseen tapaa <3 - kielletty kuvaamista.

Näissä tunnelmissa: Hyvää pääsiäismaanantaita kaikki te siellä <3
Sii juu!
12 kommenttia

 1. Upeita kuvia <3 Ja tuon Writings on the wallin haluaisin niin kuulla, se on kyllä upea biisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 Huiiii, mulla edelleen iho kananlihalla! Komea kappale sai oikeutta Saaran ja Mattin tulkinnasta.

   Poista
 2. Varmasti upea esitys! Kyllä Saara osaa.

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia! Itseäni harmitti kun mukana oli vain kännykkä, joten kuvista tuli melkoista puuroa. Upea konsertti joka tapauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kuvien puolesta <3 Kyllä, konsertti oli huikea kolmetuntinen kokemus.

   Poista
 4. OOoo! HIenot kuvat,melkein ku olis ollu paikalla. Mahtava juttu, että kerrankin ihan oikeasti tuli tällainen tähti tästä maasta. Noh, onhan joku ollut, kuten Monroe, mutt ei näitä liikaa ole.
  Luin just mielenkiintoisen raportin, teidän kesäkodin vieressä on ollut miilunpolttopaikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina kuvien puolesta <3 Olen niii-in iloinen Saaran puolesta. Ja että oli mahdollisuus kokea lauantain kaltainen suuren maailman show. Kaikki esitykset laulua ja musiikkia myöten olivat liveä. Ja miten kauniisti Saara puhui meille paikalla olleille. Hyvän mielen konsertti!

   No nyt alkoi kiinnostaa! Siellähän on paljon havupuita. Oisko ollut tervantuotanto"laitos" meidän nurkilla ;)?

   Poista
 5. Matt istui Saaran isän vieressä katsomossa, kun tuo yhteiskuva otettiin. Näin Saaran isä Markus itse kertoi tuolla Saara-fanien Facebook-ryhmässä "Saara Aalto Fans @ Helsinki 15.4.2017".

  VastaaPoista

Mukavaa, että olet löytänyt blogiini. Kiitos jos vielä käytit aikaasi kommentointiin. Eläköön keskustelu!
Seuraamalla Oikeasti aikuista somessa, saat tiedon uusista postauksista ensimmäisten joukossa.

Facebook, Google +, Instagram, Pinterest @oikeastiaikuinen