Ideoita työelämään

ensimmäinen työpäivä loman jälkeenPeili - ja siitä ne ajatukset sitten lähtivät. 
Muutama hyödyllinen vinkki teille muillekin. Ihan irrallisia, mieleen juolahtaneita. Eihän sitä ekana lomalta paluupäivänä mihinkään hyödylliseen pysty ;)
Tämän hulluttelun vastapainoksi tulevana talvikautena lupaan tehdä myös töitä.


Lupaan!8 kommenttia

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi, anteeksi! Ei mun pitänyt kommenttia poistaa. Päin vastoin kiittää. Kiva kun tykkäsit. Joskus on mukava pikkusen hullutella :D

   Poista
 2. Hauskoja ideoita :-) Minulla oli joskus kaksi työtuolia; toinen tavallinen monisäädettävä konttorituoli ja toinen ns. satulatuoli. Istuma-asennon vaihtaminenkin on ergonomista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että nykyään panostetaan ergonomiaan. Mahdollisuus erilaisiin työskentely asentoihin on erittäin kannustettavaa. Ja usein itsestä kiinni.
   Oi, joi! Nyt jo vähän nolostuksen puna nousee poskille, kun eilisiä kuvia ja tekstejäni katson. Oli sellaista hullutushurmosta ilmassa :)

   Poista
 3. Hei Pipari, onneksi olkoon ! Voitit arvonnassani Miracle- voiteen :) S-postia tulossa lähiaikoina ensin ja paketti sitten perässä .

  VastaaPoista
 4. Voisitko sittenkin laittaa mulle suoraan s-postiin oikean nimesi ja osoitteesi , nopeutuu hieman :) eli anneaulikki@gmail.com

  VastaaPoista

Mukavaa, että olet löytänyt blogiini. Kiitos jos vielä käytit aikaasi kommentointiin. Eläköön keskustelu!
Seuraamalla Oikeasti aikuista somessa, saat tiedon uusista postauksista ensimmäisten joukossa.

Facebook, Google +, Instagram, Pinterest @oikeastiaikuinen