Yksi lomalta paluuloma, kiitos!Ou nou! Loma on loppu :/


Olen tässä miettinyt, kuinka työhön palaamisen saisi parhain päin tehtyä. Siis ilman, että viimeistään maanantaina iltapäivällä ei olisi sitä ikävää tunnetta, ettei lomalla koskaan ole ollutkaan... Vähän liioittelen, mutta tiedätte miten nopeasti loman hyvät vaikutukset tuntuvat katoavan.
Mä keksin. Hei, pitäisi olla lomalta paluuloma! Sellainen pehmeä lasku työelämään. Loman ja työelämän yhteensovittamisaika. 
Kävisin vain vähän nuuhkimassa työpaikan ilmapiiriä. Vaikka viikon ajan työpäivä olisi puolet normaalista. Minun kohdalla sellaiset neljä tuntia. Sen ajan saisin käyttää työkavereiden kanssa jutteluun, kuulumisten vaihtamiseen. Jos ne parat mitään ehtisivät edes juttelemaan, kun aina on niin kiire. No kuiteskin.

Voisin olla muille hyödyksi ja keitellä kahvit, kun tulevat tauolle. Istuskelisin ja katselisin miltä se työpaikka oikeasti näyttää. Kun normaalisti sitä ei paljon ehdi vilkaisemaan. Sen verran kiirettä kaikkien töiden kanssa.

Mutta omaan duuniin ei tarvitsisi koskea. Ei mennä omaan työhuoneeseen ollenkaan. Ehkä loppuviikosta torstai - perjantai kieppeillä voisin varovaisesti availla työsähköpostini - jos satun vielä muistamaan salasanani, jollen muista, niin antaa olla - ja katselisin, minkälaisia toimeksiantoja ja muita asioita loman aikana on tullut. Mutta silloinkaan ei vielä tarvitsisi tarttua töihin. Ja työpaikalla olo-aika olisi ne neljä tuntia, max. Voisin tulla myöhemmin ja lähteä aikaisemmin kuin muut. Käyttää liukumaa miten itselleni pahaiten sopisi.

Ihana, ihana lomalta paluuloma. Mun päiväuni. Just nyt. 


Kuinkas sulla? Käytkö sorvin ääreen niin kuin et pois olisi ollutkaan vai anoisitko sinäkin lomalta paluuloman?

Kuva lainattu kun sopi niin hyvin aiheeseen :D

Ei kommentteja

Mukavaa, että olet löytänyt blogiini. Kiitos jos vielä käytit aikaasi kommentointiin. Eläköön keskustelu!
Seuraamalla Oikeasti aikuista somessa, saat tiedon uusista postauksista ensimmäisten joukossa.

Facebook, Google +, Instagram, Pinterest @oikeastiaikuinen