Syntymäpäivä

- 5/5 päiväVuodessa on kaksi juhlaa jotka erityisesti muistuttavat minua menneestä ja saavat miettimään tulevaa: Oma syntymäpäivä ja vuoden vaihtuminen.
Vuosien karttuessa synttäristä on tullut ikävä muistute vanhenemisesta. Taas vuosi lisää. Oman ajan rajallisuuden tiedostaminen ja terveyden menettämisen pelko vaikka sellaiseen ei ole tällä hetkellä mitään aihetta. Syntymäpäivänä on tullut tavaksi tehdä katsauksen menneeseen. Vuosi eletty edellisestä juhlapäivästä. Edessä aika josta vielä ei tiedä mitä se tuo tullessaan. Mielessä haikeutta.

Tätäkin syntymäpäivääni vietin ristiriitaisin tuntein. Aamusta oli juhlavaa kun mies kattoi pöydän. Sain lahjoja. Kaunista huomaavaisuutta joka ilahdutti. Mielessä haikeus jota ei osaa selittää.

Myöhemmin päivällä kävin Kirsin luona. Kirsi on ihana kosmetologi johon talvella tutustuin mennessäni hänen luokse saamaan miellyttävää kasvohoitoa.
Sille tielle jäin. Joka toinen kuukausi käyn kasvohoidossa. Samalla jutellaan mukavia ja Kirsiltä voin ostaa hyviä, kohtuuhintaisia ihonhoitotuotteita. Kirsi piristi minua mukavilla jutuilla ja antoi palautetta. Olen ollut tunnollinen ihon hoidossa ja se on tuottanut hyvää tulosta. Mielessä haikeus, joka alkoi menettää otettaan. Kotimatkalla ihailin aurinkoa taivaan täydeltä. Sininen taivas. Mun synttäripäivä.

Päivä jatkui pienimuotoisella juhlinnalla. Haikeus alkoi olla jo taka-alalla jos sitä oikeastaan enää olikaan.

Hyvähän tästä tuli. Vaikka olikin syntymäpäivä ;)

Ei kommentteja

Mukavaa, että olet löytänyt blogiini. Kiitos jos vielä käytit aikaasi kommentointiin. Eläköön keskustelu!
Seuraamalla Oikeasti aikuista somessa, saat tiedon uusista postauksista ensimmäisten joukossa.

Facebook, Google +, Instagram, Pinterest @oikeastiaikuinen