Kerran päivässä

- Ulkona ruokailustaOnko blogi lainkaan varteenotettava, ellei siinä esitellä mitä tuli syötyä? Lifestyle blogeissa syödään ja kuvataan ruokia ravintoloissa. Ruokablogeissa esitellään kotitekoisia sapuskoja.

Tämän blogin tyylilaji ei ole kirjoittajalle vielä varmistunut. Niinpä kaikkea saa ja kannattaakin kokeilla. Liityn siis ruoka-annoksen esittelijöiden joukkoon. 
Kas tässä: Russian Onion Steak luki ruokalistassa. Miksei muuten selkeällä suomenkielellä Sipulipihvi? Venäläistä oli toi smetanaknööli.
Olen lihansyöjä. Kasviksia ja hedelmiä ottakai, kunhan joukossa on kunnon lihaa. Tässä kohtaa nostan esiin mielestäni yhden hillittömän epäkohdan, jossa tasa-arvosta ei ole mitään hyötyä. Miesten ja naisten aineenvaihdunta joka valitettavasti menee miehille 6-0. Että mä kadehdin miehiä jotka syövät hyvää ja paljon, eivätkä liho grammaakaan. Kunnon aterian jälkeen onkin jo saatava jotain huikopalaa viimeistään muutaman tunnin kuluttua.
Naisen on usein harkittava jo etukäteen mitä syö kun on menossa ulos syömään. Salaattia ja herneenversoja. Silleen pikkuisen. Että voi nauttia oikeaa ruokaa sitten myöhemmin. On se niin väärin!
Kun minä syön mojovan aterian, kuten tänään, en koko loppupäivänä nauti kahvia tuhdimpaa. Ei ole nälkäkään ei sen puoleen. Kaikki päivän kalorit ovat siinä yhdessä lautasellisessä. Enkä muuten aamullakaan juonut kuin mukin kahvia. Tiesin että päivällä menen ulos syömään.

En kovin usein käy ulkona syömässä. 
Syön mieluummin useammin kuin kerran päivässä.

Ei kommentteja

Mukavaa, että olet löytänyt blogiini. Kiitos jos vielä käytit aikaasi kommentointiin. Eläköön keskustelu!
Seuraamalla Oikeasti aikuista somessa, saat tiedon uusista postauksista ensimmäisten joukossa.

Facebook, Google +, Instagram, Pinterest @oikeastiaikuinen