Kommentoiduimmat jutut vuonna 2016


<3
       top 5Vuoden vaihtuessa on tapana tehdä katsauksia menneeseen. Sen lisäksi että on mukavaa käydä läpi menneen vuoden tapahtumia, on se myös hyvin opettavaa. Mikä näyttää toimivan, mihin suuntaan blogin sisältöä haluaa kehittää.

Bloggaamisessa tärkeää on yhteys lukijoihin. Se luodaan blogin jutuilla. Bloggaaja avaa keskustelun omilla jutuillaan. Lukijat ratkaisevat mitä mieltä niistä ovat. Mikä kiinnostaa, inspiroi omia ajatuksia ja kannustaa ehkäpä myös kommetoimaan.
Blogin kommenttiosuus on tärkeä paikka blogin kirjoittajan ja lukijoiden keskustelufoorumina. Siellä opitaan tuntemaan puolin ja toisin.
Blogin omat tilastot ja esim. Google Analyticin syvällisemmät tilastotiedot kertovat mistä te hyvät lukijani olette pitäneet ja mitä innostuneet kommentoimaan. Lähes poikkeuksetta suosituimmat postaukset saavat myös eniten kommentteja. Mutta ei ihan aina. Katsotaanpa.

Eniten kommentteihin inspiroineiden postauksien top 5 vuonna 2016. Jutun otsikko toimii linkkinä itse juttuun.


Sija 5
Erilainen lokakuu (luetuimpien listalla sijalla 23.) Lokakuuni oli toipumista niin leikatulle jalalle kuin mielelle. Tsemppasitte ja kannustitte kauniisti kommenteilla. Sylin täydeltä kiitän niistä kaikista <3 <3 Ihmiset ovat hyviä toisilleen. Vaikka ei oikeassa elämässä tunneta, mikään ei estä kirjoittamasta hyviä sanoja toiselle. Myös blogimaailmassa ollaan ihmisiä ihmisille.Sija 4 

Elokuu (luetuimpien listalla 9.) Tunnelmia ja kuvia auringon lämmittämästä Saaren loppukesästä ja tummista illoista. Moni samaistui loppukesän tunnelmiin ja kertoi omasta ihastuksestaan elokuuhun.Sijat 3 ja 2 jakoivat saman kommenttimäärän saaneet postaukset

Ilahduta kommentilla (luetuimpien listalla 4.) postaus käsitteli bloggaamista. Kuinka tärkeää ja ilahduttavaa on saada kommentteja. Niitä myös sain runsaasti - kiitos ihanat!

Kuinka paljon blogi kannattelee lukijaansa (luetuimpien listalla 2.).  Jaoin kanssanne ajatuksiani eri bloggaaja tyypeistä ja sain runsaasti vastakaikua. Lämmin kiitos runsaasta kommentoinnista <3Sija 1

Kastehelmi arvonta (Luetuimpien listalla myös 1.) Arvonta oli blogin ensimmäinen, mutta ei viimeinen. Kunhan saadaan vuosi hyvään alkuun on luvassa uusia arvonta :)
Kiitos lukijat vuodesta 2016. Ei ole oikeita sanoja kertomaan kuinka iloinen olen teidän kasvavasta joukosta.
Ilman kuulijaa ei ole mieltä puhua.
Se pätee myös blogin pitämiseen.

Tehdään yhdessä myös vuodesta 2017 hyvä blogivuosi.

Voikaa kaikki hyvin <3
Sii juu!


8 kommenttia

 1. Kiitos itsellesi mukavista kirjoituksista.
  Vaikka talvesta tykkään, kuvasi elokuisesta illasta saarelta toi kaipuun kesään. Oikeestaan elokuuhun...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3
   Kunnon talvi, lunta ja pakkasta on minunkin mieleen, mutta elokuun pehmeän lämpimät päivät ja pimeät yöt ovat vertaansa vailla.

   Hyvää vuoden ensimmäisen viikon jatkoa Hannele <3

   Poista
 2. Kiitos kuluneen vuoden ajatuksia herättäinestä kirjoituksista ja kaikkea hyvää ja onnellista alkaneeseen vuoteen <3

  Huomasin justiin, että itse olen näköjään kirjoittanut kokonaisen yhden tekstin joulukuun aikana :). Joskaan ei tahti järin vilkas ole ollut sitä ennenkään. Pysyn kuitenkin uskollisena sille, että kirjoitan vain silloin, kun siltä tuntuu, ja nyt ei ole tuntunut, kun olen sensijaan ajautunut harrastamaan monenlaista itsetutkiskelua ja alkanut oivaltaa asioita, jotka olisi pitänyt oivaltaa jo ajat sitten. Toivottavasti ymmärtäisin myös alkaa toteuttaa niitä ennenkuin on liian myöhäistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa että ajatukseni ovat saaneet vastakaikua <3

   Väkisin ei jutun juurta kannata vääntää eikä siitä itselleen taakkaa ottaa.
   Itsensä kanssa keskustelu on tärkeää. Oivaltamisen ilo ja uusien näkymien ymmärtäminen vie elämässä eteenpäin.
   Toteutuksella on myös oma aikansa. Hyvin mietitty on jo hyvän matkaa tehty :)

   Mukavaa jatkoa uudelle viikolle Annukka-ihana <3

   Poista
 3. Kiitos menneestä vuodesta ja mielenkiinnolla odotan tulevaa :) Tein itsekin pienen katsauksen menneeseen vuoteen, mutta tämä olisikin ollut mielenkiintoista, vertailla luetuimpia ja kommentoiduimpia postauksia...

  Ihanaa alkanutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että olet viihtynyt mukana <3
   Seuraavan kerran sitten kommentit edellä :)

   Hyvää vuoden alkua Anu <3

   Poista
 4. Kiitos itsellesi ja hyvää alkanutta vuotta :)

  VastaaPoista

Mukavaa, että olet löytänyt blogiini. Kiitos jos vielä käytit aikaasi kommentointiin. Eläköön keskustelu!
Seuraamalla Oikeasti aikuista somessa, saat tiedon uusista postauksista ensimmäisten joukossa.

Facebook, Google +, Instagram, Pinterest @oikeastiaikuinen