Snygeimmät joulubiisit& kotiseuturakkautta

Ollaan miehen kanssa molemmat syntyperäsii stadilaisii. Synnytty ja kasvettu aika samoilla kulmilla. Meikä Krunassa, mies Hagiksen puolella. Oppikouluu käytiin samassa mestassa. Silloin ei viel toisiimme törmätty. Mut vähän myöhemmin.

Meidän sydämet sykkii tälle citille. Tää on meidän hima. Kaikki tääl on meille tuttuu. Kaikki on parasta, meille. Rakastetaan tätä mestaa just niinkuin kaikki omia kotikulmiaan diggaa.

Käytiin tänään Paavalin tsyrkassa, tuol Valkassa. Perinteinen Stadin Slangi ry:n järkkäämä Snygeimmät joulubiisit pidettiin nyt seitsemännen kerran. Samansisältöiset häppeningit järjestetään kahteen kertaan näin joulukuussa. Jengii on niin bulisti, ettei kaikki mahdu samal kertaa ineen, vaik Paavalikin vetää sellaisen vajaan tuhat ihmistä. Joka vuos jengii on jäänny dörtsin vikapuolelle. Toinen sjungausmesta oli tänä jouluna Vanha tsyrkka tuol keskustassa, Ruttopuiston siimekses.

No, mut me käydään aina Paavalissa kun se on miehen rippikirkko. On sellasta perinnettä, juu nou.
Ohjelmassa on yhteislaulua, joulubiisei Stadin slangiksi ja tietty esiintyjii. Tunnelma on rennon juhlava. Jengi laulaa täysin palkein. Komeen kuulosta kun tuhat tyyppii antaa äänensä raikaa kimpassa. Tulee hyvä fiilis ja sehän on sen tarkoituskin.
Puoltoistuntii hoilattiin ja kun lähettiin himaan, oli Stadi muuttunu valkoseks! Niinköhän toi valkonen juliga olis täälkin tosi. Vähän kalkkiviivoille se menis, mut eihän se mitään. Vielä ehtii. Sääprofeetta tos äsken töllössä kerto, et huomenna tulis snögee lisää. Ou jeah!

Helkkarin hienoo uutta viikko, jengi siel.
Pitäkää juliga mieles 
( niinku sitä voiskaan unohtaa, heh) 

6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Mamma <3 Tykätään karseesti :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. <3 Niin on. Perinteet ovat tärkeitä, niitä kannattaa vaalia. Slangi muuttaa muotoaa, mutta toivottavasti ei koskaan katoa.

   Poista
 3. Mahtavaa stadin slangia, vaikka hih kuudennen polven töölöläisenä hih moni sana on kuitenkin vieras. Täytyisi tutustua omaan kulttuuriperimään, sydämelliset kiitokset tästä ja mahtavaa joulua. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ole hyvä Tiia <3
   Mukava jakaa tällaisia kotiseutujuttuja.

   Poista

Mukavaa, että olet löytänyt blogiini. Kiitos jos vielä käytit aikaasi kommentointiin. Eläköön keskustelu!
Seuraamalla Oikeasti aikuista somessa, saat tiedon uusista postauksista ensimmäisten joukossa.

Facebook, Google +, Instagram, Pinterest @oikeastiaikuinen