Joulua - vol 3.- ilahduttamisesta


Mulla on ihana työtoveri. Meillä kaikilla töissä on. Jälleen kerran hän ilahdutti isoa joukkoa työtovereitaan leipomalla jokaiselle saajan nimellä varustetun piparin. Piparit odottivat meitä aamulla. Ihana viikon aloitus. Perinne joka on vuosia, vuosia tuonut piparin tuoksua ja lämpöisiä ajatuksia saajilleen. Se yhdistää meidät kaikki ihailemaan omia ja toistemme piparkakkuja ja ylistämään työtoverimme kaunista perinnettä.

Ilahduttaminen on joulua, mutta sen soisi olevan jokaisessa päivässä. Ystävällinen sana, hymy, auttava käsi, kuunteleva läsnäolo. Näitä elämän pipareita. Tuntuvat hyvältä, ilahduttavat saajan ja antavat hyvän mielen antajalleen. Kohteliaisuus ja ystävällisyys. Ihmisenä oleminen. Sitä me toisilta tarvitsemme. Sitä meidän tulisi toisillemme olla. Jokainen päivä.

Kiitos S kauniista lahjastasi. Siitä, että ilahdutit minua ja meitä kaikkia. Minäkin haluan olla innostava ja kannustava ihmisille ympärilleni ja täällä blogimaailmassa. 
Hyvät aikeet aina välillä unohtuvat. Toisen sinulle osoittama hyvyys muistuttuaa taas siitä miten mukavaa on kun hyvä kiertää.


Piparikasta viikon jatkoa!

6 kommenttia

 1. Kaunis perinne ja hieno työtoveri - ja kauniita toivomuksia sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady :) Kun saa osakseen hyvää, tuntuu että sitä hyvää on kierrätettävä <3 Jos jokainen tekisi osansa, niin kuinkas hyvä meillä olisikaan?

   Poista
 2. Mukava perinne :-) Tuollainen kertoo hyvästä työyhteisöstä.

  VastaaPoista
 3. Mukava aamuyllätys. Minulla oli vuosia sitten työkaveri, joka joka joulunalus kiinnitti työkaveriensa oviin (n 10kpl) itsetekemänsä pahviset joulutontut. Vieläkin muistan että siitä alkoi sen työpaikan joulu joka vuosi. Ystävälliset työkaverit luovat iloa ympärilleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania tuollaiset työkaverit. Toivottavasti saavat myös itse hyvää, kun toisille antavat <3

   Poista

Mukavaa, että olet löytänyt blogiini. Kiitos jos vielä käytit aikaasi kommentointiin. Eläköön keskustelu!
Seuraamalla Oikeasti aikuista somessa, saat tiedon uusista postauksista ensimmäisten joukossa.

Facebook, Google +, Instagram, Pinterest @oikeastiaikuinen