Brand New Nails

- for Brand New YearKolme kertaa vuodessa kynnet ovat saman sävyiset. Kesälomalla lämmintä oranssia. Jouluksi syvää punaa. Uudeksi vuodeksi valkoista ja hopeaa. Näistä en lipsu. Kaikki muut vuoden kynnet ovat sitten mielihalujen mukaan.

On uuden vuoden kynsien aika. Juhlavaa ja kimaltaa. Sitähän se uusi vuosi juhlineen on. Puhdasta ja valkeaa. Saadaan taas ikään kuin aloittaa alusta. Puhtaalta alustalta. Ainakin vuosi, jos ei muuta - heh. Pikkusen symboliikkaa siis tämän tytsyn kynsissä.


Oikein paljon tykkään näistä. Valko-hopea on ollut uuden vuoden kynsissäni eri variaatioina. Tällä samalla tavalla viimeksi kun juhlittiin uutta vuotta 2009 ^^ Kynnen muoto oli toinen, mutta muuten idettiset. Paitsi että näissä uudemmissa on hopeanauhaa valkoisen lisäksi.

Mitenkäs teillä? Onko perinteitä - jos ei kynsien - mutta jonkun muun suhteen? Uutena vuotena jotain samaa? Uudesta vuodesta toiseen?

Muita mukavia juttuja ja aiheita juhlaan <3

Blogillani on nyt yhdeksän vakituista ihanaa seuraajaa Bloggerin välityksellä: Pohtija, Mamma N, Jonna, eisile, anneaulikki, Paula, Lady of The Mess, Una ja Tiia K . Facebookin puolella seuraajia on 21. Ja keitä muita teitä onkaan siellä jossain. Voi jee! 
Mukavaa, että olette hypänneet kyytiin. Iloitsen teistä kaikista ja toivon että viihdytte. 
Samoin toivotan tervetulleeksi kaikki mahdolliset uudet lukija jotka jäävät seuraajaksi. Vielä en tiedä, mikä tästä blogista isona tulee, mutta sen tiedän että olen sen innokas vartuttaja ja yltiöinnostunut valokuvaaja :)
&
Oikeasti aikuinen on nyt myös Instagramissa Instagram
Tervetuloa mukaani myös sinne.
&
Tämä on Oikeasti aikuisen postaus no. 100. Wu - huu!

Skumpat tälle kaikelle :D


6 kommenttia

 1. Minäkin olen seuraaja, vaikken virallistakaan toimiani. Mutta onpa taas upiat kynnet! Minustakin kivat ja juhlavat värit eli juhliin vaan....

  VastaaPoista
 2. Ihana Inna <3 Niin mukavaa kun olet seuraaja ja ahkera kommentoija. Sellainen tuntuma minullakin on, että seuraajia on "pintaa syvemmälläkin". Iloni teistä kaikista seuraajista halusin kertoa.
  Kiitos kynsien puolesta. Värit ja kimallus pitävät iloisena :)

  VastaaPoista
 3. Moikka Pirjo! Nyt taisin jäädä koukkuun näihin sinun postauksiisi! Kivoja juttuja ja mitä ihania kuvia:)! Joillakin vain on taito kirjoittaa mukaansatempaavasti...Kassulan poikia jo seuraankin mielenkiinnolla.. Ihanaa Uutta Vuotta Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anonyymi ja tervetuloa mukaan :) Mukava kuulla, että tykkäät. Samoilla tarveaineilla täällä ja Kassulan tarinoissa jatketaan :D

   Poista
 4. Kauniit vaaleat kynnet :-) Talletatko aina uusien kynsien kuvat siten, että löydät millaiset on ollut tiettynä aikana? Alkuun itse en ole edes kuvannut, enkä tallentanut, mutta nykyään kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos EO :) Juu, mulla on melkein kaikki mun kynnet kuvina tallessa. Jokaisella vuodella (kohta yhdeksän) oma kansio. Huoltoväli on noin neljä viikkoa. Niin että vuosikansiossa on sellaiset 12-14 kuvaa / vuosi.
   Eikös olekin kiva niitä kynsikuvia välillä katsella :)? Joskus saatan ottaa samanlaiset kuin aikaisemmin on ollut. Niinkuin nämä uuden vuoden kynnet.

   Poista

Mukavaa, että olet löytänyt blogiini. Kiitos jos vielä käytit aikaasi kommentointiin. Eläköön keskustelu!
Seuraamalla Oikeasti aikuista somessa, saat tiedon uusista postauksista ensimmäisten joukossa.

Facebook, Google +, Instagram, Pinterest @oikeastiaikuinen