Konjak Sponge& kosmetologin kehut
konjak sponge, ihonhoito, luonnontuote


Tämän haluan jakaa kanssanne. Olen niin iloinen.
Käyn säännöllisesti kosmetologilla. Silleen joka toinen kuukausi. Käyntien välillä teen huolellista työtä ihon puhdistuksen kanssa. Aamuin illoin, enkä siitä lipsu. Olen jo aikaisemmin todennut, että nyt on tehtävä kaikki se mitä tehtävissä on, että iho pysyisi kunnossa. 

Kahden kosmetelogikäynnin välissä hankin itselleni Konjak Spongen ja nyt ylistän sen pilviin. Sen ansioista ihoni on puhtaampi ja tasaisempi. Melkein kuin vauvan peppu ;) 

Kävin kosmetelogilla toissapäivänä ja sain kehut. Kirsi kosmetelogi ei tiennyt mitä uutta olen ihonhoitooni hankkinut. Niinpä ilahduin kun sain hyvää palautetta ja ihmettelyt mitä on tapahtunut. Entisestään innostuin kun sain kertoa Kirsillekin tästä luonnonantimesta.

Sieniä on eri ihotyypeille. Valitsin aikuiselle iholle tarkoitetun. Ai että tykkään tuosta aikuinen  sanasta. Oikein paljon parempi kuin keski-ikä tai, tai vaikkapa vanha. Kyllä ne myynti-ihmiset osaa, jep!

Käyttö-ohjeessa sanotaan, että sienellä voi pestä meikkiä myöten kaiken kasvoilta, mutta itse puhdistan ensin meikit pois ja vasta sitten pesen kasvot sienellä. Sen jälkeen normaalit kasvovesi ja seerumit ja voiteet perään. Aamuin illoin. Käytön jälkeen sieni ripustetaan kuivumaan ilmavasti.

Ennen ensimmäistä käyttöä sienen annetaan vetääntyä vedessä. Sen jälkeen se vain kastellaan ennen jokaista käyttöä ja pestään käytön jälkeen. Kuivuessaan se muuttuu kovaksi koppuraksi. 

Käyttöikää sienelle luvataan 1-3 kuukautta. Omaani olen käyttänyt reilun kuukauden ja hyvässä kuosissa se on edelleen.
Ihana sieni! Ihonhoidon tehotyökalu.

Tässä linkki asiaan perehtymiseen.
Omani ostin Ruohonjuuresta. Maksoi vajaan kympin.

Mukavaa keskiviikkoa!

6 kommenttia

 1. Ooh! Tuollaisesta en ole ennen kuullutkaan. =) Aina oppii uutta kun toisten blogeja lukee. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Blogit ovat kyllä pohjattomia tiedon lähteitä. Mukavaa, kun sain kertoa tästä tuotteesta. Olen siihen niiiin tyytyväinen.

   Poista
 2. Olen mainoksesi uhri:) Ostin tuon ihmesienen ja hyvältä vaikuttaa..En muuten ymmärrä miten saan profiilini näkyviin. T. anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että olet tyytyväinen :)
   Hhhmmm... jos sulla on joku käyttäjäprofiili, niin tässä kirjoitusalueen alla on tuo kohta, jossa valitaan millä tavalla haluaa kommentoida: jollain profiililla tai anonyymisti. Kannattaa siitä ihan ekaksi valita se tapa jolla haluaa kommentoida ja sitten kirjoittaa kommentti. Toivottavasti onnistuu :)

   Poista

Mukavaa, että olet löytänyt blogiini. Kiitos jos vielä käytit aikaasi kommentointiin. Eläköön keskustelu!
Seuraamalla Oikeasti aikuista somessa, saat tiedon uusista postauksista ensimmäisten joukossa.

Facebook, Google +, Instagram, Pinterest @oikeastiaikuinen