Lohtukahvi
- alavireen taltuttaja

Ihana Hanna Facebookin puolella haastoi minut aamukahvi/teekuppihaasteeseen. Viitenä päivänä kuvat aamukahvi/teekupista. 
Ensimmäisen kuvan kohdalla lipeän aamukahvista iltapäiväherkkuun. Tämän haluan esitellä, tuli meinaan tarpeeseen.

1/5 Kahvikuppini

Robert´s mocha herkkukahvi kermavaahto kuumajuoma


Asioilla on usein tapana kasaantua. Olette varmaan huomanneet. Niin minäkin. Minua ovat vaivanneet silmän heikkenevä näkö ja akillesjänteen pitkittynyt tulehdus. Silmä pari vuotta, nilkka vuoden verran.

Noh, nyt niitä sitten hoidellaan yhtä aikaa. Silmä ja minä toivumme leikkauksesta. Nilkan kinkutin eilen fysiatrin vastaanotolle. Vaivan takia olen ollut hoidettavana ortopedilla useamman kerran ja käynyt fysikaalisessa useamman hoitojakson ja tehnyt neuvottuja jumppaliikkeitä kotona, kivusta huolimatta. Kun kerran käskettiin. Näinhän toimii kuuliainen potilas, eikö vaan? 

Ei tulosta. Kipu on jatkunut ja pahentunut. Kun olin kantanut kaikki rahani yksityissektorille ilman mitään vastetta, käännyin työterveyshuollon puoleen. Alkoi tapahtua. Röntgenkuvat, ultraäänitutkimus ja lähete fysiatrille. Siellä siis eilen.

Jo kätellessä tuli tunne, että olen osaajan luona. Oikeassa olin. Perusteelliset tutkimukset (sisälsi ultraäänen) ja haastattelu. Ja syy on nyt selvillä. Kantaluun luinen kohouma, joka ärsyttää akillesjännettä. Vika on synnynnäinen. 

Ensi hoidoksi kortisoni tulehduskohtaan. Parin viikon päästä tsekkaus. Kun tulehdus on hoidettu, mietitään leikkausta. Sitä ennen magneettikuvaus. 

Tämä kaikki tapahtui sen puolen tunnin aikana, jonka olin vastaanotolla. Kuluneen kipeän vuoden aikana kukaan minua hoitanut yksityissektorin ammattilainen ei päässyt samaan lopputulemaan...

Höpisin tässä pitkät pätkät aiheen vierestä, mutta se oli taustaa. Sitten aiheeseen eli mun eilinen hörsöntörsön lohtukahvi. Edessä häämöttävä toinen leikkaus kun vielä edellisestäkin toipuilen, ei mieltä nostattanut. Lääkärin luota menin suorinta tietä lähikahvilaan. Sanoin myyjälle, että nyt tarvitaan naista tuhdimpi kahviherkku. Tulen lääkäristä ja tarvitsen tasoittavan. Ihana myyjä oli heti mukana. Varmisti vielä käykö kermavaahtokin. Nyökyttelin innokkaana. 

Sain mitä tilasin.
Herkkukahvihetki - parempi mieli.
Kyllä tää tästä.

Haastan mukaan kahvikupposten / teehetkien esittelyyn Muistikirja -blogin Mamma N. Olisi kiva nähdä sinun aamukahvi / -tee hetkiäsi :)
4 kommenttia

 1. Onneksi nilkkavaivaasikin löydettiin paremmat hoitokeinot. Niin hurmaava kuva lohtukahvista, että voin hyvin kuvitella sen tuoksunkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan jo pitkällä, kun syy on selvillä.
   Kahvi maistui ja tuoksui ihanan suklaiselta :)

   Poista
 2. Oi apua mikä herkkukahvi <3 Nam! terkuin Hanna

  VastaaPoista

Mukavaa, että olet löytänyt blogiini. Kiitos jos vielä käytit aikaasi kommentointiin. Eläköön keskustelu!
Seuraamalla Oikeasti aikuista somessa, saat tiedon uusista postauksista ensimmäisten joukossa.

Facebook, Google +, Instagram, Pinterest @oikeastiaikuinen