Rantakahvit- päiväkävely rantaan

syksy ruska koivupihlajanmarja syksymeri hiekkaranta aurinkolahti aurinko

Meillä on hienot ulkoilumaastot ihan kotiovelta. Muuta ei tarvitse päättää kuin suunta, johon haluaa lähteä ulkoilemaan. Meri ja pitkä rantaviiva. Hiekkaa, kallioita ja metsää. Viikonloppuisin tulee tehtyä pitkiä kävelylenkkejä. Kauniit maisemat saavat unohtamaan ajankulun. Sitä vain nauttii.
Niinkuin tänään. Kävelylenkki merenrantaan eväät mukana. Aurinko, pieni koleus ilmassa. Huurretta maassa ja lätäköitä jäässä. Talven etiäisiä.
Joskus tulee sellainen mukava tunne, ettei missään muualla haluaisi olla. Mitään muuta ei tahtoisi tehdä. Olla vain juuri siinä missä on. 
Rannalla kuumaa kahvia hörppiessä ja mieheni kanssa ajatuksia vaihtaessa tunsin, ettei kiire ole mihinkään enkä pois halua mistään.
Tunne on kaunis ja rauhoittava. Olin hyvin tietoinen kuumasta kahvista mukissani ja kylmänä hehkuvasta kalliosta allani. Auringon hailakkaasta lämmöstä poskillani. Tyynestä merestä edessäni ja yhtä tyynistä ajatuksistani. Tätä se varmaankin on. Hetkessä eläminen. Harvoin mahdollinen kaiken kiireen ja aikataulujen keskellä, mutta kohdalle osuessa rauhoittava. Tavoitan edes sen hetken tunteen että kaikki tarpeellinen on siinä. Ei jossain tulevaisuudessa tai jo menneenä. 
Vaan ihan juuri siinä.


Rauhallisia hetkiä sunnuntaipäivääsi, hyvä lukija

2 kommenttia

Mukavaa, että olet löytänyt blogiini. Kiitos jos vielä käytit aikaasi kommentointiin. Eläköön keskustelu!
Seuraamalla Oikeasti aikuista somessa, saat tiedon uusista postauksista ensimmäisten joukossa.

Facebook, Google +, Instagram, Pinterest @oikeastiaikuinen