Päivä pinkissäuudet kynnet ja muuta samaan sävyyn

Muistikirja Victoria´s Jounarls Suomalaisesta
Kynnet ja kello J&K Beauty 
(itse maksettu, ostettu)


On kuulkaa taas niin pinkkiä, että silmiä kirvelee :D

Aina kun luulen, et mun pinkkikausi on ohitse, niin eikös mitä! Olen yltä päältä pinkillä päällystetty. Oi että mä sanon ja tarkoitan joka sanaa. Että en mahda itselleni mitään.

En osaa selittää mikä pinkissä on niin mieleistä. Saatan yllättää itseni tekemässä pinkkivalintoja ihan tiedostamatta. Tiedättekö, silleen että valinta osuu pinkkiin, sitä edes ajattelematta. Jostain ydinjatkoksesta se varmaan tulee. Koska syvältä se tulee. Sitä on vaikea vastustaa. Onkohan mulla pikkutyttönä jäänyt pinkkikausi elämättä? 

Mieleinen väri vetää puoleensa kuin magneetti. Sen huomaan kaikkien muiden värien keskeltä. Se on siellä ihan vain sinua varten, eikö totta?

Kynsissä - jos tarkkoja ollaan - on nimetön ehta pinkki, muut niinkuin sinne päin. Nimettömissä on niin sanottu sokerointi. Pinta vähän karhea ja kauniisti kimaltava.

Mut sit mun uusi muistikirja, hei! Muistikirja, joita mun ei enää pitänyt hankkia, mutta joita ilman en osaa elää. Se on niin ihana. Täyttä pinkkiä ja kaunis. Nepparilukitus, joka kätkee lenkin alle paikan kynälle. Kauniit kullatut sivujen reunat. Paksu ja kookas. Pinkin ja kullan väriset kirjanmerkkinauhat. Paljon tilaa kirjoittaa. Sattumalöydös. Tai johdatus, kuin vaan. Ah, kuulkaa mä huokaan ihastuksesta. 

Noh, ettei menis ihan karkkihömpäks tän päivän jutut, niin pikkusen musta - metalli - kimallusta sekaan. Uusi rannekello kivalla, pari kertaan ranteen ympäri kiedottavalla rannekkeella. Tämäkin tuli eteen pyytämättä, enkä mä sitä voinut vastustaa. 
Oikein olen iloinen kun en siinä kohtaa saanut mitään päättäväisyys tempausta. Että olisin jättänyt ostamatta. 
Mulle kellot on asusteita, enhän mä useimmista edes ilman rillejä näe viisareita ;D Kelloja saa olla paljon erilaisia. Kellon ulkonäkö ratkaisee ostopäätöstä tehdessäni. Viisareista viis, paitsi jos niissä on joku kiva yksityiskohta (jonka mä erotan).

Miltäs näyttää mun pinkkivarustus? Nyt ei kannata sanoa, että aikuistu nainen ja valitse ikääsi sopivat värit. Ei tuu menemään läpi. 
Ikääsi sopivat värit hhhhmm ? - kuulostaa niinkuin mulla olisi jotain ennakkoluuloja, tällä ikä - väri akselilla. Mut ei mul kyl ole, luultavasti.

Onko sinulla väriä, jota ilman ei tule mistään mitään? Joka vetää puoleensa niin, että tuntuu. Väri jota tarvitset. Jonka valitset aina uudestaan?

Iloisena toivotan lämpimästi tervetulleiksi uudet blogin seuraajat Majan Molla, Vaateviidakon Pirjo ja Susanna. Mukavaa että liityitte joukkoon <3

Mukavaa viikonlopun odotusta kaikki te siellä.
Hitsi, huomenna on tosiaan jo perjantai.
Aika kuluu vaikka ei viisareita näkiskään - kiäh :)
Sii juu!8 kommenttia

 1. Pinkkikausi ei varmaan ikinä mene ohi. Varsinkin jos siitä vaan tykkää niin paljon kuin minä ja varmasti myös sinä. Ihana on tuo kellosi ja upeat on kynnet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maiju, niin samaa mieltä :)
   Pinkkistä ei luovuta eikä pinkki luovu meistä. Näin on hyvä.

   Kiitos kellon ja kynsien puolesta <3

   Poista
 2. Kauniit kynnet ja pinkkikin on vaan niin kaunis!
  Mutta mä olen vaan niin musta, vaikka muuta päätän. Usein etsin väriä elämään ja joskus ostankin, mutta mustat tulee takuuvarmasti käytettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marketta <3

   Musta ja pinkki yhdessä. Siinä kunnon pari! :)

   Värit on ihania. Minäkin tykkään katsella värejä. Joskus musta tuntuu, että värit vaativat rohkeutta. Mitä näkyvämpi väri, sitä enemmän sen käyttäjä tulee esiin.
   Mustaa mullakin on kaapin täydeltä. Se on tyylikäs ja käy arkeen ja juhlaan.

   Poista
 3. Pinkki lady, upea kokonaisuus.
  Nautinnollinen hetki, katsella eheää kokonaisuutta.
  T. Aulikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana <3
   Mukavaa, että mun pinkkipäivä ilahduttaa :)

   Poista
 4. Pinkistä saa voimaa ja pinkki on niin ihana mm.tummansinisen kanssa. Aivan ihanat kynnet! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän se just on. Siitä saa voimaa, ah sanon minä.
   Pinkin kaveriksi sopii moni väri. Saa vaihtelua tällaisiin täyspinkillisiin kokonaisuuksiin :)

   Kiitos Tiia kynsien puolesta <3

   Poista

Mukavaa, että olet löytänyt blogiini. Kiitos jos vielä käytit aikaasi kommentointiin. Eläköön keskustelu!
Seuraamalla Oikeasti aikuista somessa, saat tiedon uusista postauksista ensimmäisten joukossa.

Facebook, Google +, Instagram, Pinterest @oikeastiaikuinen