Uutta kivaa


- New darling <3


Iloitsen kaikista kauniista asioista. Jotkut niistä rasittavat jonkun verran kukkaroa. Niin kuin tämä uusin hankintani. Seiko Sportura Chronograph. Kauniilla helmiäiskellotaululla ja kulta-, teräs- valkosomisteilla varustettuna. Pitkäaikainen päiväuneni. 
Menin hyvin palvelevaan kelloliikkeeseen. Seikoa edustavat, mutta tätä minun etsimää ei heillä ollut. Myyjä selvitti maahantuojalta, että kelloa on saatavilla ja sanoi hankkivansa kellon seuraavaksi päiväksi liikkeeseen. Saisin sitä katsella ja ihastella ennen lopullisen ostopäätöksen tekemistä. 
Näin tapahtui. Seuraava päivänä uudelleen liikkeeseen ja nyt on kello minun. Jee, olen niin iloinen! Lapsena kaikki mieleiset asiat laitoin tyynyn alle. Olivat nukkuessakin lähellä. Nyt melkein tein samoin.
Liikkeen toinen myyjä, nuori nainen ihastui samaan kelloon ja hiukan toivoi, että en sitä ostaisi. Olisi ostanut sen itselleen. No mutta, noin nopealla palvelulla hänkin saanee kellonsa pian :) 
Hyvää palvelua olen kiitellyt ennenkin. Se on aina mukavaa. Kun on hankkimassa mieleistä ja samalla saa hienon palvelun kohottaa se entisestään juhlamieltä. Kiitos siitä!Ei kommentteja

Mukavaa, että olet löytänyt blogiini. Kiitos jos vielä käytit aikaasi kommentointiin. Eläköön keskustelu!
Seuraamalla Oikeasti aikuista somessa, saat tiedon uusista postauksista ensimmäisten joukossa.

Facebook, Google +, Instagram, Pinterest @oikeastiaikuinen