Ilon päivä!

- upeaa, loistavaa, mahtavaa! 

Muutama päivä sitten puhkuin parveketupakoinnista. Siitä on kärsitty nyt vuosi. Tiedän sen olevan lyhyt aika. Monet ovat samassa tilanteessa olleet vuosikausia.

Mutta hei! Valoa tunnelin päässä. Ensinnäkin parvekeremonttimme tuntuu toimivan. Tarkalla nenällä kyllä karsinogeenihaikuja tunnistaa, mutta nyt ne ovat paljon miedompia ja häviävät parvekkeeltamme nopeasti. Jes!
Toiseksi: Tänään tapahtui iloinen jälleen näkeminen. Olin tulossa kotiin kun samalla portaan oven avauksella sisään kanssani tuli asunnonvälittäjä joka muutama vuosi sitten toimi välittäjänä asunnon ostossamme. Oli tulossa ensivisiitille uuden kohteen myynnin merkeissä. Arvatkaa! Tämä on niin iloista että olen ihan kananlihalla: Myyntiin on menossa meidän alakerran asunto. Se tupakkahuoneparveke. Iiiiiiiik! Tää on kaikkien toiveiden täyttymys. Hypin tasajalkaa tämän tiedon kanssa. Oikeasti.

Sattumukset, nuo elämän ihmeellisyydet. Kaiken on osuttava kohdalleen että ne tapahtuisivat. Aika, paikka, oikeat ihmiset. Välittäjä ja minä samaan aikaan samassa paikkassa. Sain iloista ensikäden tietoa.


Elämä järjestää.
Kaikki asiat.
Parhainpäin.
:) -jep-

Ei kommentteja

Mukavaa, että olet löytänyt blogiini. Kiitos jos vielä käytit aikaasi kommentointiin. Eläköön keskustelu!
Seuraamalla Oikeasti aikuista somessa, saat tiedon uusista postauksista ensimmäisten joukossa.

Facebook, Google +, Instagram, Pinterest @oikeastiaikuinen