Joulukuusiko?harkinnassaKuusi on koristanut jokaista joulua. Se on mielestäni joulun kruunu. Luo ihanaa tunnelmaa tuoksullaan. Kaikkina jouluina paitsi viime jouluna. Silloin meillä oli ensimmäistä joulua vauhdikkaat kissaveljekset perheenjäseninä ja päätimme ihan suosiolla jättää kuusen hankkimatta. 
Kuusen kaipuuta on kuitenkin ilmassa. On viime hetket tehdä päätös, hankkiako vai ei.

Olen pitkin syksyä ( juu, tykkään joulusta ) pinnaillut Pinterestissä jouluaiheisia kuvia. Joulukuusia erityisesti. Tai oikeastaan vaihtoehtoja joulukuuselle. Muutamia kivoja ideoita keräsin tänne blogiinkin katseltavaksi. Maailma on täynnä ihanaa keksiliäisyyttä ja innostavia projekteja. Nämä kuuset todistakoon sitä :)


Kuinka tässä kuusiasiassa mahtaakaan käydä? Pian se selviää. Jouluun kun ei ole liikoja aikoja. 
Vaaka tuntuu kitisten kääntyvän pienen käppyrän puolelle. Se on ollut esillä jo jonkin aikaa, eikä ole herättänyt kollipojissa suurempia intohimoja. Se saattaa hyvinkin olla joulumme ainoa kuusi tai oikeastaan korvike. Mutta ajan kanssa olen siihen vähän kiintynyt. Niin, että ei se haittaa vaikka oikea kuusi jäisikin hankkimatta... (kai).


Hyvää viikonlopun jatkoa!


6 kommenttia

 1. Nuo oksat seinässä on kiva idea - vastii vaan tyhjää seinätilaa...meillä kaupunkikodissa kuusi laitetaan nykyään parvekkeelle olohuoneen ison ikkunan eteen, josta sitä on hyvä ihailla sisältä ja ruokapöydästä. Toimii meillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin ihastuin tuohon oksakuuseen ja meillä olisi vapaata seinääkin sille...
   Parveketta ollaan harkittu kuusen paikaksi, mutta kolliveljekset ulkoilevat usein parvekkeella ja siellä on korkea kiipeilyteline. Saattaisi siinä mennä teline ja kuusi sekaisin ja kuusi ryskyen kaatua ;D

   Poista
 2. Awww, miten suloinen tuo ensimmäinen kuusi. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Una <3 Se on meidän joulukuusi toissa jouluna. Viimeinen iso kuusi tähän mennessä, nyyh ;)

   Poista
 3. Älä huoli, eivät kaikki kissat kuuseen hyppää. Meidän kollipoika on 7 v ja joka vuosi on ollut kunnon kuusi. Tänä vuonna kuusi pääsi olohuoneeseen eikä poika ole siitä ollut kiinnostunut. uunin panko vie kaikesta voiton.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Tämän laitan kannustuksena muistiin ensi joulua varten. Jos silloin olisi meillä taas oikea korkea ja komea kuusi :)

   Poista

Mukavaa, että olet löytänyt blogiini. Kiitos jos vielä käytit aikaasi kommentointiin. Eläköön keskustelu!
Seuraamalla Oikeasti aikuista somessa, saat tiedon uusista postauksista ensimmäisten joukossa.

Facebook, Google +, Instagram, Pinterest @oikeastiaikuinen