Täällä bloggaan osa 1



- paikat, joissa syntyvät tämän blogin jutut
             *haaste - juhuu mä tykkään kaikenlaisista haasteista!



Sain haasteen Tuula´s life blogin Tuulalta, ihanalta Barcelona-ystävältäni. Oikeasti ja valitettavasti emme ole koskaan tavanneet, mutta matkustimme viime keväänä sattumoisin Barcelonaan ihan perä jälkeen. Tuula edellä ja minä perässä. Blogeissamme ja Instagramissa jaoimme kuvia ja matkamuistoja. Kerran sitten Tuula kommentoi, että olen hänen Barcelona ystävänsä ja tykkäsin siitä kovasti. Muistatko Tuula? Tunne on molemminpuolinen <3

Haaste kuuluu näin: Missä kukakin bloggaaja kirjoittaa blogiaan? Eli katsellaan yhdessä, minkälaisissa paikoissa blogikirjoitukset syntyvät.

Tässä minun top 5 blogin päivitys paikat:

Ensimmäisenä esittelen paikan, missä aloitin blogiurani. Se on työhuoneessa Lundia kokonaisuuteen upotettu pieni työpiste. Vaikka tila on pieni, mahtuu siihen ympärille kaikki tarpeellinen. Tietokone ja paljon kaikkea sälää. Lasten askartelemia muistoja, pitkä rivi muistikirjoja (olen heikkona niihin) paljon kyniä ja seinässä kalenteri, joka on tyttären joululahja. Kalenterin joka kuukauden kohdalla on kuva tyttären kissasta Herra Sir Luizista, joka valitettavasti kuoli tammikuun alussa, kun vuosi ole vasta aluillaan. Kalenterin olen tarkoituksella jättänyt aloitussivulle, tammikuun kohdalle, muistuttamaan miten suloiset tassun jäljet vanha herra jätti sydämiimme. 
Työtuolini on vanha, miehen isovanhemmilta peritty. Selkänojalla roikkuu äitini Marimekon käsilaukku, jota hän käytti ennen kuolemaansa. Kaikki tavarat sisällä kuten äiti ne oli sinne pakannut.
Työpiste jäi vähemmälle käytölle kun vuosi sitten ostin itselleni MacBook Pron. Ostin sen kakkoskoneeksi - Mac käyttäjät, nyt ei saa nauraa ;D - mutta ei mennyt kauaa, kun hyvin palvelut Sony Vaio jäi kakkoseksi. MacBook on niin nopea, kepeä, kätevä ja yhteen sopiva iPhonen ja iPadin kanssa että nyt me (tietsika ja minä) päivitetään blogia siellä missä parhaimmalle tuntuu.

Kun käsittelen kuvia istun useimmiten ruokapöydän ääressä. Siinä on mukavasti tilaa ja tykkään kuvia käsitellessäni käyttää hiirtä. Katseeni osuu usein vastakkaisella seinällä olevaan vitriinikaappiin, josta osa on täytetty tanssikilpailu saavutuksilla. Mieheni ja minä tanssimme vakioita ja lattareita, teimme kovasti töitä joka palkittiin kilpailuissa mukavana menestyksenä. Ihania muistoja. 
Tanssi on kilpailutasolla jäänyt, mutta sydämeni sykkii lajille lämpimästi. 
Ruokailutilan peili on setäni tekemä. Kehys puuta, pienistä palasista koottu. Peilin kautta näkyy viipale työhuonetta.
Kun kuvat on käsitelty teen itse postauksen tilanteen ja tunnelman mukaan. "Iltatöitä" tulee tehtyä sängyssä lepäillen. Ei saisi, se haittaa unensaantia. Ainakin minulla.

En osaa vastustaa makuuhuoneen rauhaa. Tykkään sen tunnelmasta. Usein perheemme kissat ovat seurana. Sänkyä vastapäätä on koko seinän mitalta komero, jonka ovista keskimmäinen on peili. Jälkimmäinen kuva on näkymä sängystä peilin kautta.



Kaikista useimmin blogini kuitenkin päivittyy olohuoneesta käsin. Sohvan nurkka on siellä mieleisin paikka. Sen etuna on TV:n läheisyys. Samalla kun on tietokoneella voi toisella silmällä ja korvalla seurata televisiota. Sohvalle voi oikaista itsensä pitkin pituutta. Siitä asennosta itseni usein löydän kun postaus on valmis. Se on aika koominen näky :) Tarkkasilmäinen huomaa, että sohva alkaa olla heikossa hapessa. Sisäkalut pursuilee. Hyvin on siis sohvan pintaa kulutettu. Uusi sohva on tilauksessa. Kotiutuminen pääsiäisen tienoilla - jippii!
Tyyny lattialla on yksi kissojen monista pedeistä, joita kotoa löytyy.




Nojatuoli raheineen tarjoaa mukavan paikan olla ja ajatella. Usein töiden jälkeen keitän kupposen hyvää kahvia ja istahdan nojatuoliin. Olohuone parvekenäkymällä, missä taivas on pääosassa miellyttää rauhaa rakastavaa mieltäni. Tässä istuskellessa on myös mukava päivittää blogia.
Taulu taustalla on taidemaalari professori Kaarlo Koroman öljyvärityö Katajanokan vanhasta sillasta vuodelta 1974. Taulu kuvaa lapsuuteni maisemia.



Näin. Tässä ne ovat paikat joissa blogipostaukseni syntyvät. Ja aivan kuten Tuula, jatkan tätä haastetta vielä kesällä, sillä silloin minulla on aivan erilaiset maisemat postauspaikkoina. Saari ja sen kallioiset rannat.

Haastan mukaan esittelemään omat mieleiset blogin kirjoituspaikat



Lähtisittekö mukaan? Kaikessa rauhassa, ei kiirettä :)

Ja kaikki muutkin, jotka tästä innostuvat. Mielelläni näkisin, missä te blogia päivitätte.

Loppuun vielä iloista asiaa: Vintagentti on liittynyt Bloggerin kautta blogin seuraajaksi. Lämpimästi tervetuloa <3

Voikaa kaikki hyvin <3 Sii ju!





16 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Ole hyvä <3
      Kiva, jään innolla odottamaan. Mutta kuten sanottu, kaikessa rauhassa vaan :)

      Poista
  2. Tämä haaste on tosi kiva ja on mukavaa päästä kurkkimaan missä kukin bloggaa. :) Tuula ja sinä ihania naisia kumpainenkin. <3

    Teillä on erittäin kodikas ja lämminhenkinen makkari, että tykkään.

    Mukavaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia <3
      Yllätyin kuinka monessa paikassa loppupeleissä bloggaan. Äkkiseltään olisin sanonut vain että sohvan nurkassa. Asiaa hetken mietittyäni huomasin, että minähän vaellan pitkin kämppää postauksia tehdessäni :D

      Samoin Tiia, hyvää sunnuntain jatkoa <3

      Poista
  3. Nämä haasteet on kivoja. Toteutin itsekin tämän joku aika sitten. Käyhän nappaamassa seuraava haaste blgistani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Samaa mieltä. Näin sinun bloggauspaikat ja tykkäsin kovasti.
      Oijoi, lisää haastetta. Kiitos vinkistä, suuntaan blogiisi tästä saman tien.

      Mukavaa sunnuntain jatkoa Tuija <3

      Poista
  4. Kiitos haasteesta, täytyypä alkaa siivota työnurkkausta, siklä teen kaikki postaukset pöytäkonella. Kuvankäsittely vaatii tietynlaisen valoympäristön, joten sielläon myös aika hämärää, joten odottelen vailoisaa päivää. Sinulla on monipuoliset postausolosuhteet. Palkintokaappi teki suuren vaikutuksen, taas uusi puoli sinusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa, että otat kopin. Kuten sanottu kaikessa rauhassa vaan :)

      Olisi ollut mukavaa, jos olisin jo kilpatanssiurani aikana kirjoittanut blogia. Kilpailuissa on paljon kaunista kuvattavaa. Treenisaleilla paljon verta, hikeä ja kyyneleitäkin. Niistäkin olisi hyvä kertoa.
      Sujuu kuin tanssi tarkoittaa miljoonia toistoja ja paljon työtä.

      Poista
  5. Voi että miten kiva postaus, kun kuvien lisäksi kirjoitit niin mukavat tarinat kaikista noista paikoista. Erityisesti Marimekon olkalaukku ja tassunjäljet sykähdytti. Ja tanssipalkinnot. Onnea niistä! Me ollaan miehen kanssa kaks oikein puujalkaa siinä lajissa. Mies aina sanookin, että hänellä on "rytmi veressä, muttei jaloissa" :D.

    Ja vielä sanon, että teidän makkarissa on erityisen hieno tunnelma. En ole itse kukkaihmisiä, mutta tuo tapetti ja sen sininen versio on sellaisia, joita olen tapettikirjassa moneen kertaan ihaillut ja toivonut, että joskus voin käyttää jompaakumpaa johonkin.
    Ja parvekenäkymä on todella kaunis myös. Etenkin kun taivas näyttää parhaat puolensa.

    Kiitos haasteesta. Toteutan, kun olosuhteet antaa myöden :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun kiva, että lähdet mukaan. Ajan kanssa, just niin :)

      Kiitos Annukka mukavasta palautteesta <3

      Poista
  6. Voi kun näytti tuo sun sänkysi houkuttelevalta. Ihanat tapetit ja ihanan näköiset pussilakanat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju <3 Kiva, että tykkäät.
      Mukava se on olla köllöttää. Ilmankos iltatöitä tuleekin siellä tehtyä :)

      Poista
  7. Ihana Barcelona-ystäväni, tämä oli niin kiva postaus!
    Taas löysin yhtäläisyyksiä. Meillä on molemmilla omenatarha ~ Apple garden. Ja bloggaamispaikka siirtyy sinne minne mekin :)
    Ihana asia tuo, kun sinulla on äidin laukku tuolin nojalla. Kaunis muisto!
    Ja nuo tanssipalkinnot. Minäkin olen kilpatanssinut nuoruudessani. Se jäi kuitenkin miehen myötä. Mutta tanssi on edelleen lähellä sydäntäni niin vakiotanssit kuin lattaritkin. Kaikki kilpailut pyrin katsomaan TV:sta. Ja Tanssii tähtien kanssa on ollut lempiohjelmiani.
    Bloggauspaikka voi johtaa tällaisinkiin havaintoihin :)
    Ihanaa viikkoa Pirjo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3
      Omenatarha tosiaan :) Niin helppoa ja kätevää kuljettaa mukana ja postailla siellä missä mukavimmalta tuntuu.
      Ihania samanlaisuuksia meistä kahdesta löytyykään. Tanssi on niin hieno laji. Harmi, että kilpatanssia ei meillä arvosteta urheilulajina niinkuin muualla maailmassa. Suomessa on upeita yleisen ja senioriluokan tanssipareja, jotka jäävät saappaan heiton ja naisen kannon varjoon urheilu-uutisissa. Pöh!
      Itsekin seuraan aina tanssilähetyksiä ja Tanssii tähtien kanssa ohjelman aikana meillä ei hievahdeta telkkarin äärestä tuumaakaan.

      Kiitos Tuula, oikein ihanaa viikkoa sinullekin <3

      Poista
  8. Vastaukset
    1. :) Kiva että tykkäät! Mukava oli tätä tehdäkin.

      Poista

Mukavaa, että olet löytänyt blogiini. Kiitos jos vielä käytit aikaasi kommentointiin. Eläköön keskustelu!
Seuraamalla Oikeasti aikuista somessa, saat tiedon uusista postauksista ensimmäisten joukossa.

Facebook, Google +, Instagram, Pinterest @oikeastiaikuinen