Kahvia kalenterista- aikuisten yllätyskalenteripaulig, cupsolo, kahvikalenteriton dixon, etch, lyhty,


fazer, sininen, maitosuklaaJooooo mä tiedän, mä tiedän. Jouluöverit. Heti joulukuun alussa. Mutta kun joulua kuitenkin on vain lyhyt aika. Muutama viikko. Niin siksi. Ja kun tykkään joulun tunnelmasta.

Viime vuonna löysin kahvikalenterin sattumalta. Niin että pitkäksi ei tätä perinettä voi mainostaa, mutta sellainen siitä saattaa tulla. Olen kerrassaan ihastunut tähän aikuisten yllätyskalenteriin. Kuuma juoma jokaiselle joulukuun päivälle ennen joulua. Hauskinta on, kun ei tiedä mitä aamujuomaa milloinkin on tulossa. Ensimmäisessä luukussa oli espresso, ristretto versiona. Tummaa ja vahvaa. Luulen pysyväni hereillä huomeniltaan asti ;) Kiltisti söin aamupuuroni, mutta kahvin kaveriksi sulattelin suussani kunnon maitosuklaata. Katselin kynttilänvaloa ja rapsuttelin vieressäni kehrännyttä kollipoikaa. 
Ei huono - maanantaiaamuksi.


Seuraava postaus on sitten ihan jotain muuta kuin joulua. Tämä tiedoksi, jos joulusta tulee näppylöitä ;) - Lupaan!

10 kommenttia

 1. Tuollaisen kalenterin minäkin haluan! En ole edes nähnyt moista kaupoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Omani ostin Prismasta. Jos ei omista kaupoista löydy, voi tilata täältä http://www.pauligshop.fi/paulig-cupsolo-joulukalenteri/62414/dp

   Poista
 2. Ei herranen aika saa näyttää näin herkullisia kuvia! =D Aivan taivaallista! =) Miten ihana että satuit piipahtamaan miun blogissani niin mie löysin siun ihanat blogisi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Ihanaa, kiitos Una! Tervetuloa mukaan. Oli mukavaa käydä blogissasi, tulen toistekin. Kiva, että löysit tänne. Ja että tykkäät.

   Poista
 3. Minulla ei ole jouluallergiaa. Kiva joulukalenteri. Minäkin tuosta tykkäisin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että on muitakin joulusta tykkääjiä. Tämän aamun juoma oli glögi. Herkkutelin sen kahvin sijaan.

   Poista
 4. Minäkin voisin tuollaisen kalenterin ottaa. Ja minäpä arvaan seuraavan postauksesi aiheen....Jään innolla odottelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska keksintö Pauligilta tehdä joulukalenteri kahvin ystäville. Mukana on myös glögiä, teetä ja kaakaotakin. En ole kurkkinut etukäteen. Kalenterin takakannesta luin.
   Saattaapi tulla kesä talven keskelle... :D

   Poista

Mukavaa, että olet löytänyt blogiini. Kiitos jos vielä käytit aikaasi kommentointiin. Eläköön keskustelu!
Seuraamalla Oikeasti aikuista somessa, saat tiedon uusista postauksista ensimmäisten joukossa.

Facebook, Google +, Instagram, Pinterest @oikeastiaikuinen